مجله خبری لحظه نما| اخبار روز، آشپزی، دکوراسیون، سبک زندگی
کد خبر: ۱۲۵۴۲
تاریخ انتشار: ۰۹ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۲:۰۵
تعداد بازدید: ۷۳۲۳
اختصاص يك وعده غذايي به خوردنِ سالاد ، مانند رفتن به باشگاه ، كاهش وزن و احساس سبكي را به ارمغان مي آورد. پيدا كردن و حفظ انگيزه براي باشگاه رفتن ، مي تواند به يك چالش سخت تبديل شود
فروش اسید فسفریک
هیولاهای مرموز
نرخ ارز

دانستني هاي سلامتي

آيا سالاد چاق مي كند ؟

مجله خبری لحظه نما:اختصاص يك وعده غذايي به خوردنِ سالاد ، مانند رفتن به باشگاه ، كاهش وزن و احساس سبكي را به ارمغان مي آورد. پيدا كردن و حفظ انگيزه براي باشگاه رفتن ، مي تواند به يك چالش سخت تبديل شود ، اما حتي با وجود پيروزي در اين چالش سخت و همچنين اختصاص يك وعده به خوردن سالاد ، با انتخاب اشتباه تركيبات سالاد ، تمام زحمت هايتان به هدر خواهد رفت. در ادامه به توضيح چند اشتباه رايج در تهيه سالاد و ارائه راه حل براي آن ها خواهيم پرداخت.

1. استفاده از ميوه خشك در سالاد

قطعاً ميوه هاي خشك مي توانند بافت متفاوت و مقداري فيبر به سالاد بيفزايد ، اما طعم شيرين زيادي نيز به سالاد مي بخشند كه ناشي از قند فراوان موجود در آن هاست. به عنوان مثال 4/1 پيمانه كرن بري خشك ، به اندازه 29 گرم شكر دارد كه به طور كامل نيز از قند طبيعي تشكيل نشده است ؛ در حالي كه يك پيانه كرن بري تازه ، فقط چهار گرم قند ، آن هم از نوع طبيعي دارد.

چه كنيم ؟ تركيبات سالاد را مجدداً بررسي و مقدار قند آن ها را اندازه بگيريد. در صورت امكان ، به جاي سالاد ، يك پرس ميوه تازه ميل كنيد يا مقداري ميوه تازه در سالاد بريزيد.

2. غرق كردن سالاد در سس

بسياري از سالاد هايي كه تركيبات سالمي دارند ، با غرق شدن در سس از بين مي روند. مقدار سه گرم چربي اشباع نشده در سالاد ، مناسب و لازم است و مي تواند به توانايي بدن براي جذب مواد مغذي سبزيجات كمك كند ، اما افزودن هر قاشق سوپ وري سس به سالاد ، شش گرم چربي ، معادل 60 كالري به سالاد اضافه مي كند.

چه كنيم ؟ هميشه از روغن زيتون در تهيه سس سالاد استفاده كنيد و مقدار سس مصرفي را فقط در حدي كه كمي سالاد مزه دار شود ، محدود كنيد.

3. افزودن پنير چرب به سالاد

پمير به سالاد سبزيجات ، كلسيم ، پروتئين ، طعم نمكي و حالت خامه اي مي بخشد، اما بيشترِ انواع پرچرب پنير، مقدار زيادي چربي اشباع شده نيز با خود به همراه دارند. مقدار استاندارد سرو پنير در سالاد ، 35 گرم است كه 15 گرم چربي ، معادل 150 كالري به سالاد اضافه مي كند.

چه كنيم ؟ از پنير هاي پر چرب استفاده نكنيد و بدون توجه به نوع پنير ذكر شده در دستور تهيه ، مقدار كمي پنير كم چرب در سالاد بريزيد.

4. سرخ كردن مواد گوشتي سالاد

پر كردن سالاد با پروتئين ، ايرادي ندارد ، اما بايد توجه كنيد 125 گرم سينه ي مرغ بدون پوست ، بيشتر از 20 گرم پروتئين و كمتر از پنج گرم چربي دارد ، اما اگر همان مقدار سينه مرغ را با آرد سوخاري بپوشانيد ، 17 گرم چربي اشباع شده ( برابر يك چيز برگر ) به آن افزود ايد.

چه كنيم ؟ گوشت ها را به روش گريل كردن بپزيد. گياه خواران نيز مي توانند از پنير محلي كم چرب يا تخم مرغ آب پز براي تأمين پروتئين سالاد استفاده كنند.

آيا سالاد چاق مي كند ؟
جدیدترین روش جوانسازی واژینال
سبک زندگی
کودک وبانوان
گردشگری
فناوری اطلاعات
سلامت
آشپزی
چهره ها
دکوراسیون
رازهای موفقیت
سرگرمی
نام:
ایمیل:
* نظر: