مجله خبری لحظه نما| اخبار روز، آشپزی، دکوراسیون، سبک زندگی
کد خبر: ۱۷۲۸۴
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۳ - ۰۱:۲۴
تعداد بازدید: ۱۶۸۵
در ظرفی مناسب آب را به جوش آورده و مقدار کمی نمک نیز به آب اضافه کرده
فروش اسید فسفریک
هیولاهای مرموز
نرخ ارز

منبعی خوب از پروتئین و فیبر

سالاد کدو با لیمو و روغن زیتون

مواد لازم

کدو سه عدد،به خوبی شسته شود

روغن زیتون دو قاشق غذا خوری

آبلیمو تازه دو قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه برای مزه دار کردن

جعفری،گشنیز تازه دو قاشق غذا خوری خرد شده

روش تهیه:

مجله خبری لحظه نما:در ظرفی مناسب آب را به جوش آورده و مقدار کمی نمک نیز به آب اضافه کرده سپس کدوها را داخل ظرف قرار داده و به مدت 8 تا 10 دقیقه پخت را ادامه دهید یا تا زمانی که کدوها پخته شوند. کدوها را از آب خارج کرده و اجازه دهید تا خنک شود و پوست آنها به راحتی جدا می شود (البته از همان ابتدا نیز می توانید پوست کدوها را جدا کنید). سپس کدوها را خرد کرده و در بشقاب مخصوص سالاد قرار داده و سپس روغن زیتون و در ادامه مواد دیگر را اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید تا سالاد کاملا مزه دار شود.

سه ماه اول/هفته 13-0

سالاد ساندویچ کاری تخم مرغ

مواد لازم:

تخم مرغ شش عدد

ماست کم چرب یا بدون چربی سه قاشق غذا خوری

مایونز کم چرب سه قاشق غذاخوری

سس خردل یک قاشق چای خوری

پودر کاری 2/1 قاشق چای خوری

نمک و فلفل نوک قاشق چای خوری

ساقه کرفس یک عدد، خرد شده

تربچه 4/1 پیمانه، خرد شده

پیاز دو قاشق غذا خوری، خرد شده

مغز یا دانه آفتاب گردان 4/1 پیمانه

جعفری تازه، یا شوید ، گشنیز 4/1 پیمانه، خرد شده

برگ کاهو 8 عدد

روش تهیه

تخم مرغ ها را در ظرفی بزرگ قرار داده و داخل آن آب سرد بریزید به طوری که در حدود دو و نیم سانتی متر روی تخم مرغ با آب پوشیده شود. ظرف را روی حرارت قرار داده و اجازه دهید تا آب جوش آید. وقتی آب به جوش آید بعد از گذشت دو دقیقه ظرف را از روی حرارت برداشته درب آن را گذاشته و به مدت ده دقیقه کنار بگذارید.سپس تخم مرغ ها را زیر آب سرد گرفته و پوست آنها را جدا کرده و خرد کنید. در ظرفی بزرگ ماست، سس مایونز،سس خردل،پودر کاری، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. تخم مرغ های خرد شده، کرفس، تربچه،پیاز،دانه آفتاب گردان و جعفری تازه را مخلوط کرده و به خوبی هم بزنید تا مواد به خوبی هماگیر شود. مخلوط تخم مرغ را روی برگ های کاهو قرار داده و کاهو را به صورت رول پیچیده و سرو کنید.

سه ماه دوم/ هفته 28/14

سالاد تابستانی

مواد لازم:

نمک

سیب زمینی 5 عدد، خرد شده

مایونز سه قاشق غذا خوری

آبلیمو تازه دو قاشق غذاخوری

پودر پاپریکا 2/1 قاشق چای خوری

فلفل

پیاز 2/1 پیمانه، خرد شده

شاهی یک پیمانه خرد شده (اختیاری)

روش تهیه:

مجله خبری لحظه نما:شش پیمانه آب را در ظرفی مناسب با مقداری بسیار کمی نمک روی حرارت قرار داده و اجازه دهید تا جوش آید.سپس سیب زمینی ها را اضافه کرده و پخت را ادامه دهید تا سیب زمینی ها کاملا پخته شوند.سپس پوست سیب زمینی ها را جدا کرده و آنها را خرد کنید.در ظرفی دیگر سس مایونز،آبلیمو،پاپریکا،نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید سپس سیب زمینی ها، پیاز، شاهی را اضافه کرده و به خوبی مخلوط کرده سپس سالاد را سرو و نوش جان کنید.

سه ماه سوم/ هفته 40/29

پاستای سبزیجات

مواد لازم:

پاستای شکلی 230 گرم

لوبیا سبز 170 گرم، بخار پز و خرد شده

لوبیا سفید 200 گرم، پخته شده

گوجه فرنگی یک عدد، خرد شده

پیاز 4/1، خرد شده

روغن زیتون 4/1 پیمانه

ریحان تازه یک قاشق غذا خوری خرد شده

پنیر فتا سه قاشق غذا خوری

سرکه دو قاشق چای خوری

نمک و فلفل سیاه برای مزه دار کردن

روش تهیه:

پاستا را مطابق دستور روی بسته آماده کنید. سپس تمامی مواد را در ظرفی بزرگ با هم مخلوط کنید تا مواد کاملا مزه دار شود سپس پاستا را سرو و نوش جان کنید.

جدیدترین روش جوانسازی واژینال
سبک زندگی
کودک وبانوان
گردشگری
فناوری اطلاعات
سلامت
آشپزی
چهره ها
دکوراسیون
رازهای موفقیت
سرگرمی
نام:
ایمیل:
* نظر: