مجله خبری لحظه نما| اخبار روز، آشپزی، دکوراسیون، سبک زندگی
کد خبر: ۱۸۵۰۷
تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۴:۴۸
تعداد بازدید: ۲۱۸۳
زنجبیل ، سرکه ، سس سویا ، عسل و نشاسته ذرت را در ظرفی با هم مخلوط کنید.
فروش اسید فسفریک
هیولاهای مرموز
نرخ ارز

سه ماهه اول / هفته 13 0

سوپ سرد

مواد لازم :

- آب مرغ : یک پیمانه

لبو : 3 عدد بزرگ ، پوست آن را جدا کنید

گوجه فرنگی : یک پیمانه ، خرد شده

پیاز سفید : یک چهارم پیمانه ، خرد شده

شکر : یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل

سرکه : برای مزه دار کردن

- پیشنهاد هایی برای سرو

کرم ترش ، پیازچه و شوید تازه ، خیار ، گوجه فرنگی ، برشی از لیمو ترش

روش تهیه :

مجله خبری لحظه نما:لبوها را خرد یا رنده کنید ( با استفاده از غذاساز نیز می توانید آن ها را خرد یا پودر کنید ). لبوها ، آب مرغ ، گوجه فرنگی ، پیاز ، یک قاشق غذاخوری شکر و نمک را به قابلمه ای متوسط اضافه کرده و روی حرارت قرار داده و اجازه دهید تا به جوش آید ، درب ظرف را به صورت نیمه بگذارید. پخت را به مدت 45 دقیقه الی یک ساعت ادامه دهید تا لبوها کاملا پخته و نرم شوند و آن را کنار بگذارید تا خنک شود. سوپ را داخل مخلوط کن ریخته و یک قاشق چای خوری سرکه ، نمک و فلفل را اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید تا پوره ای نرم و یکنواخت به دست آید. در صورت تمایل می توانید مقدار بیش تری سرکه یا شکر برای مزه دار کردن سوپ اضافه کنید. سوپ را به صورت سرد با یکی از پیشنهادها برای سرو نوش جان کنید.

* این سوپ منبعی خوب از فولات ، آهن ، پتاسیم ، فیبر ، ویتامین C است.

آشپزی هفته به هفته بارداری قسمت نهم

مرغ چینی

سه ماهه دوم / هفته  28 14

مواد لازم :

- زنجبیل تازه : 2 قاشق غذاخوری ، رنده شده

- سرکه : 2 قاشق غذاخوری

- سس سویا : 2 قاشق غذاخوری

- عسل : 2 قاشق غذاخوری

- نشاسته ذرت : یک دوم قاشق چای خوری

- روغن برای چرب کردن

- هویج : 2 عدد ، رنده شده

- پیاز : یک چهارم پیمانه ، خرد شده

- غلاف نخود فرنگی : یک پیمانه ، خرد شده

- سینه مرغ : 2 عدد ، بدون پوست و استخوان ، پخته و به صورت تکه های کوچک خرد شده

- برگ کاهو پیچ : 12 عدد

روش تهیه :

مجله خبری لحظه نما:زنجبیل ، سرکه ، سس سویا ، عسل و نشاسته ذرت را در ظرفی با هم مخلوط کنید. تابه نچسب را با روغن چرب کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید. هویج ، پیاز و غلاف نخود فرنگی را اضافه کرده و به مدت 3 دقیقه تفت دهید. مخلوط زنجبیل را اضافه کرده و به مدت یک دقیقه دیگر تفت دهید تا سس غلیظ شود. مرغ پخته شده را اضافه کرده و مخلوط را به هم بزنید. یک چهارم پیمانه از مخلوط مرغ را روی هر یک از برگ های کاهو قرار داده و غذا را سرو کنید.

* این منبع غذایی منبعی خوب از ویتامین A، C ، پروتئین ، فیبر ، آنتی اکسیدان و آهن است.

آشپزی هفته به هفته بارداری قسمت نهم

پاستا با سالمون ، نخود فرنگی و ماست

سه ماهه سوم / هفته 40 29

مواد لازم :

- پاستا 230 گرم ، فرم دلخواه

روغن زیتون یک قاشق غذاخوری

پیاز یک دوم ، خرد شده

فیله سالمون 220 گرم ، خرد شده

نخود فرنگی یک و یک دوم پیمانه

آب 2 قاشق غذاخوری

ماست یک چهارم پیمانه

جعفری تازه خرد شده

نمک و فلفل

روش تهیه :

پاستا را مطابق دستور روی بسته آماده کنید. به طور هم زمان ، روغن را در تابه ای بزرگ روی حرارت متوسط قرار دهید. پیاز را اضافه کرده و به مدت 3 دقیقه تفت دهید تا کمی قهوه ای رنگ شود. فیله ماهی را اضافه کرده و به مدت 2 دقیقه حرارت دهید. نخود فرنگی ، آب را اضافه کرده و پخت را به مدت 4-3 دقیقه یا تا زمانی که فیله های ماهی پخته شوند ادامه دهید. پاستا را به مخلوط در تابه اضافه کرده و خوب هم بزنید سپس ماست را اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کنید. پاستا را با جعفری و نمک ، فلفل مزه دار کرده و سرو کنید.

* این وعده غذایی منبعی خوب پروتئین ، امگا 3 ، آنتی اکسیدان ، ویتامین E ، C است.

آشپزی هفته به هفته بارداری قسمت نهم
جدیدترین روش جوانسازی واژینال
سبک زندگی
کودک وبانوان
گردشگری
فناوری اطلاعات
سلامت
آشپزی
چهره ها
دکوراسیون
رازهای موفقیت
سرگرمی
نام:
ایمیل:
* نظر: