مجله خبری لحظه نما| اخبار روز، آشپزی، دکوراسیون، سبک زندگی
کد خبر: ۲۳۱۵۹
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۲:۳۰
تعداد بازدید: ۱۴۰۳
آیا می دانید بیشترین هدر رفت مواد غذایی متعلق به کدام دسته است، تولیدات تازه. تنها 48 درصد از مواد غذایی تولید شده خورده می شود و باقی آن هدر می رود.
فروش اسید فسفریک
هیولاهای مرموز
نرخ ارز
مجله خبری لحظه نما:آیا عادت دارید پول تان را برای خرید چیزهای بی دوام دور بریزید؟ احتمالا خیر. با این حال، بسیاری از افراد به طور معمول پول شان را صرف خرید مواد غذایی بی دوام می کنند. به گزارش سازمان حفاظت از منابع طبیعی، 40 درصد از مواد غذایی تولید شده در ایالات متحده پس ازفروش به هدر می رود. اگر بتوانیم یک سوم از مقدار هدر رفت مواد غذایی را کاهش دهیم، می توانیم به تعداد زیادی افراد گرسنه غذا بدهیم. آیا می دانید بیشترین هدر رفت مواد غذایی متعلق به کدام دسته است، تولیدات تازه. تنها 48 درصد از مواد غذایی تولید شده خورده می شود و باقی آن هدر می رود. به گزارش سازمان ملل متحد، فروشگاه های مواد غذایی در بسیاری از کشورهای توسعه یافته، فرصت هایی در اختیار مصرف کنندگان قرار می دهند که آنها را به خرید مواد بیشتر از آنچه نیاز دارند، تشویق می کنند. تنها راه حل این مشکل این است که محصولات تازه کمتری بخرید یا حین خرید، هوشمندانه تر عمل کنید.

زردآلو
اگر می خواهید برای مدت کوتاه میوه هایی مانند زردآلو، گلابی و آلو را نگهداری کنید، بهتر است که آنها را در کیسه پلاستیکی و در یخچال بگذارید اما برای مدت طولانی تربهتر است که آنها را در میان کاغذ یا روزنامه ودر محیطی خشک، تاریک و خنک قرار دهید.

کدوی سفید دور از نور
انواع کدو بین 2 تا 6 ماه دوام می آورند: برای نگهداری از کدو بهتر است آن را در یک جای تاریک بگذارید. هر یک از کدوها را در یک طبقه مجزا بگذارید تا جریان هوا بین آنها برقرار باشد.

جدیدترین روش جوانسازی واژینال
سبک زندگی
کودک وبانوان
گردشگری
فناوری اطلاعات
سلامت
آشپزی
چهره ها
دکوراسیون
رازهای موفقیت
سرگرمی
نام:
ایمیل:
* نظر: