مجله خبری لحظه نما| اخبار روز، آشپزی، دکوراسیون، سبک زندگی
کد خبر: ۲۳۲۲۹
تاریخ انتشار: ۰۳ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۰
تعداد بازدید: ۶۴۸۳
گوشت چرخ کرده را تفت داده و بعد پیاز خردشده را به آن اضافه کرده و بعد از کمی سرخ کردن ادویه ها و سبزیجات و رب و زرشک و برنج آبکش را افزوده و دلمه ها را میپیچیم
فروش اسید فسفریک
هیولاهای مرموز
نرخ ارز
مواد لازم:
برگ مو: 250 گرم

برنج 3 پیمانه

گوشت چرخ کرده: 250 گرم

پیاز: یک عدد

سبزی معطر: 250 گرم

رب: 2 قاشق غذاخوری

زرشک: 5 قاشق غذاخوری

ادویه، نمک و فلفل: به میزان لازم

مواد لازم سس دلمه:
رب: 2 قاشق غذاخوری

پیاز داغ: 3 قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده: یک قاشق غذاخوری

فلفل سیاه: به مقدار لازم

طرز تهیه:
مجله خبری لحظه نما:گوشت چرخ کرده را تفت داده و بعد پیاز خردشده را به آن اضافه کرده و بعد از کمی سرخ کردن ادویه ها و سبزیجات و رب و زرشک را هم افزوده و در انتها برنج آبکش شده را افزوده و پس از کمی سرد شدن دلمه ها را میپیچیم و در قابلمه  کنار هم قرار میدهیم. برای تهیه سس دلمه ابتدا رب را با روغن تفت داده و بعد پیاز سرخ شده و زعفران و نمک و فلفلی را اضافه کرده و به همراه یک لیوان آبی روی دلمه ها بریزید و در ظرف را گذاشته و آن را دم کنید به مدت یک ساعت تا یک ساعت ونیم زمان دهید تا یپزد.

دلمه برگ مو با سس مخصوص
جدیدترین روش جوانسازی واژینال
سبک زندگی
کودک وبانوان
گردشگری
فناوری اطلاعات
سلامت
آشپزی
چهره ها
دکوراسیون
رازهای موفقیت
سرگرمی
نام:
ایمیل:
* نظر: