مجله خبری لحظه نما| اخبار روز، آشپزی، دکوراسیون، سبک زندگی
کد خبر: ۲۳۲۵۷
تاریخ انتشار: ۰۸ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۰
تعداد بازدید: ۵۷۹۶
پوسته نارگیل ها را شکسته سپس شیر نارگیل را خالی کرده و گوشت آن را از پوسته جدا کنید
فروش اسید فسفریک
هیولاهای مرموز
نرخ ارز
مواد لازم:
نارگیل – 2 عدد

شکر- 750 گرم

هل – 5 تا 6 عدد

چوب دارچین – 1 تکه

روش تهیه:
مجله خبری لحظه نما: ۱. پوسته نارگیل ها را شکسته سپس شیر نارگیل را خالی کرده و گوشت آن را از پوسته جدا کنید. پوست تیرهرنگ روی نارگیل را به وسیله پوست کن بکنید و با پوست کن، گوشت نارگیل را به صورت نواری خرد کنید.

 ۲. شکر، شیر نارگیل، هل و چوب دارچین را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا جوش بیاید سپس گوشت نارگیل را به ان بیافزایید و بگذارید یک ساعت بجوشد تا شربت قوام پیدا کند و نارگیل حالت شیشه ای پیدا کند. قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا مربا به مدت ۳۰ خنک شود.

3. پس از اینکه مربا خنک شد آن را در ظرف شیشه ای در دار استریل شده بریزید، طوری که یک سانتیمتر از لبه ظرف، خالی باشد. ظرف مربا را به صورتی که در آن، به سمت پایین باشد، روی میز کار قرار دهید تا هوا کاملاً از بین مربا خارج شود سپس شیشه را به حالت اولیه برگردانید. در شیشه را باز کنید و لبه ظرف را با حوله غذای کاملاً تمیز کنید. پس از آن، در ظرف را ببندید و آن را در یخچال نگه دارید.

نارگیل و این همه خاصیت
 چه کسی می تواند باور کند که این خوشمزه روغنی قند خون را تنظیم می کند، کلسترول را کاهش میدهد، آب مورد نیاز بدن را تامین و حتی در مواقع خاصی نمی تواند جایگزین خوبی به عنوان پلاسمای خون باشد. همچنین با وجود تصور افراد مبنی بر پرکالری بودن این میوه، نارگیل متابولیسم را بالا میبرد و می تواند در کاهش وزن اثر گذار باشد.

مربای نارگیل خوش طعم و لطیف
جدیدترین روش جوانسازی واژینال
سبک زندگی
کودک وبانوان
گردشگری
فناوری اطلاعات
سلامت
آشپزی
چهره ها
دکوراسیون
رازهای موفقیت
سرگرمی
نام:
ایمیل:
* نظر: