مجله خبری لحظه نما| اخبار روز، آشپزی، دکوراسیون، سبک زندگی
کد خبر: ۲۳۴۸۰
تاریخ انتشار: ۱۳ تير ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۰
تعداد بازدید: ۱۱۹۱
جامبو شل را در قابلمه ای حاوی آب جوش و مقداری نمک، روی حرارت زیاد بریزید تا به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بجوشد و نرم شود سپس آبکشی کنید.
فروش اسید فسفریک
هیولاهای مرموز
نرخ ارز
مواد لازم:
جامبو شل: 1 بسته

نمک و دانه فلفلی سیاه (کوبیده شده): به مقدار لازم

 پنیر موتزارلا (رنده شده):۲۰۰ گرم

 تخم مرغ: ۲ عدد

 پنیر پارمزان (رنده شده): ۵۰ گرم

 پودر سیر: نصف قاشق چای خوری

جعفری (خشک شده): ۱۰ گرم

گوجه فرنگی مینیاتوری: ۱۰ تا ۱۲ عدد

 سیر(کوبیده شده): ۲ حبه

 اورگانو (پودر شده): ۱ قاشق چای خوری

 زیتون سیاه (حلقه ای خرد شده): ۳۰ گرم

 پنیر گودا (رنده شده):۱۰۰ گرم

 برگ جعفری (پاک شده): مقداری برای تزیین

روش تهیه:
مجله خبری لحظه نما: ۱.جامبو شل را در قابلمه ای حاوی آب جوش و مقداری نمک، روی حرارت زیاد بریزید تا به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بجوشد و نرم شود سپس آبکشی کنید.

 ۲. پنیر موتزارلا، تخم مرغ، پنیر پارمزان، پودر سیر و جعفری را در ظرفی ریخته و با یکدیگر مخلوط کنید سپس مخلوط را با مقداری نمک وفلفل سیاہ مزه دار کنید.

 ۳. داخل پاستا ها را از مخلوط پنیر پر کنید و در ظرفی نسوز و مخصوص فر بچینید.

 4.گوجه فرنگی، سیر، اورگانو و زیتون سیاه را روی آن بریزید و در آخر پنیر گودا را روی آن بپاشید.

 ۵. ظرف را ۳۰ دقیقه در طبقه وسط فری که از ۱۵ دقیقه قبلی، روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کردهاید، قرار دهید تا بپزد و پنیر ذوب شود. پس از این مدت، ظرف را از فرخارج کرده، پاستازار را در ظرف مورد نظر بریزید و روی آن را با جعفری تزیین و سرو کنید.

جامبو شل پنیری با ظاهری شبیه صدف
جدیدترین روش جوانسازی واژینال
سبک زندگی
کودک وبانوان
گردشگری
فناوری اطلاعات
سلامت
آشپزی
چهره ها
دکوراسیون
رازهای موفقیت
سرگرمی
نام:
ایمیل:
* نظر: