مجله خبری لحظه نما| اخبار روز، آشپزی، دکوراسیون، سبک زندگی
کد خبر: ۲۳۴۸۶
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۰
تعداد بازدید: ۹۴۴
نشاسته ذرت، مقداری نمک و فلفل سیاه را در ظرفی بریزید و هم بزنید تا کاملا با یکدیگر مخلوط شوند سپس تکه های مرغ را در ان بغلتانید.
فروش اسید فسفریک
هیولاهای مرموز
نرخ ارز
مواد لازم:
نشاسته ذرت: نصف پیمانه

نمک ودانه فلفل سیاه (کوبیده شده): به مقدار لازم

سینه مرغ (بدون استخوان و مکعبی خردشده) :۵۰۰ گرم

 تخم مرغ: ۳ عدد

پودر نارگیل: ۲۰۰ گرم

 روغن مایع (مخصوص سرخ کردن): به مقدار لازم

 لیموترش (برش خورده): تعدادی برای سرو

 برگ ریحان (پاک شده): تعدادی برای تزیین

 سس فلفل قرمز: مقداری برای سرو

روش تهیه:
مجله خبری لحظه نما: ۱.نشاسته ذرت، مقداری نمک و فلفل سیاه را در ظرفی بریزید و هم بزنید تا کاملا با یکدیگر مخلوط شوند سپس تکه های مرغ را در ان بغلتانید.

 ۲. تخم مرغ را در ظرفی بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا یکدست شود تکه های مرغ را از مخلوط نشاسته ذرت بیرون آورید و ابتدا در تخم مرغ و پس از ان، در ظرفی حاوی پودر نارگیل بغلتانید.

 ۳. تکه های مرغ را در قابلمه ای حاوی روغن داغ فراوان، روی حرارت ملایم، سرخ کنید تا طلایی شود (روغن جوش) سپس آنها را با کفگیر سوراخدار، از قابلمه خارج کرده و روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی انها گرفته شود. جوجه نارگیلی را در ظرف مورد نظر بچینید و با برشهای لیموترش، برگ ریحان و سس فلفل قرمز تزیین و سرو کنید.

نارگیل و آفتاب
 یکی از خواص بی نظیر نارگیل، پاکسازی بدن از مواد زائد و نیز تامین آب بدن در مواقع ضروری است. به همین دلیل اگر قرار است ساعات طولانی را در طی روز زیر نور خورشید باشید، به شما توصیه می کنیم از نارگیل بیشتر استفاده کنید.

جوجه نارگیلی تجربه مزه متفاوت
جدیدترین روش جوانسازی واژینال
سبک زندگی
کودک وبانوان
گردشگری
فناوری اطلاعات
سلامت
آشپزی
چهره ها
دکوراسیون
رازهای موفقیت
سرگرمی
نام:
ایمیل:
* نظر: