مجله خبری لحظه نما| اخبار روز، آشپزی، دکوراسیون، سبک زندگی
کد خبر: ۲۳۴۸۸
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۰
تعداد بازدید: ۹۹۰
پاستا را در قابلمه ای حاوی مقداری آب جوش ونمک بریزید تا ۱۵ دقیقه بپزد سپس ابکشی کنید.
فروش اسید فسفریک
هیولاهای مرموز
نرخ ارز
مواد لازم:
پاستای ریگاتونی بزرگ:۱ بسته

نمک ودانه فلفل سیاه (کوبیده شده): به مقدار لازم

پیاز (نگینی خرد شده): ۱ عدد

روغن مایع (مخصوص سرخ کردن): به مقدار لازم

گوشت چرخ کرده (مخلوط گوسفند و گوساله): ۳۰۰ گرم

رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق سوپ خوری

گوجه فرنگی (پوره شده): ۶ عدد

اورگانو (پودرشده): ۱ قاشق چای خوری

ریحان (خشک و پودرشده):۲ قاشق چای خوری

پودر سیر: نصف قاشق چای خوری

پنیر گودا (رنده شده):۱۰۰ گرم

طرز تهیه:
مجله خبری لحظه نما: ۱. پاستا را در قابلمه ای حاوی مقداری آب جوش ونمک بریزید تا ۱۵ دقیقه بپزد سپس ابکشی کنید.

۲. در این فاصله، پیاز را در تابه ای حاوی روغن داغ، روی سپس گوشت را به آن بیافزایید و تفت دهید تا آب گوشت کاملاً کشیده شود. در این حین، گوشت رابا قاشق چوبی ازهم باز کنید.

۳. رب گوجه فرنگی را در تابه ای جداگانه حاوی حرارت ملایم، تفت دهید تا خوش رنگ شود سپس ان را به همراه پوره گوجه فرنگی، اورگانو، ریحان و پودر سیر به تابه حاوی گوشت بیافزایید. بگذارید ۵ دقیقه روی حرارت ملایم بماند تا اب گوجه فرنگی تبخیر شود.

 ۴. داخل پاستاهای آبکش شده را از مخلوط گوشت پر کنید سپس آنها را در ظرفی نسوز و مخصوصی فر به صورت ایستاده کنار یکدیگر بچینید. پنیر گودا را روی انها، پخش کنید.

 ۵. ظرف را ۱۰ دقیقه در طبقه وسط فری که از ۱۵ دقیقه قبلی، روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کرده اید، قرار دهید تا پنیر ذوب شود. پس از این مدت، ظرف را از فر خارج کرده و سرو کنید.

ریگاتونی میان پر پاستا با طعم ریحان و پنیرگودا
جدیدترین روش جوانسازی واژینال
سبک زندگی
کودک وبانوان
گردشگری
فناوری اطلاعات
سلامت
آشپزی
چهره ها
دکوراسیون
رازهای موفقیت
سرگرمی
نام:
ایمیل:
* نظر: