مجله خبری لحظه نما| اخبار روز، آشپزی، دکوراسیون، سبک زندگی
کد خبر: ۲۳۴۸۹
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۳۹۵ - ۱۲:۳۰
تعداد بازدید: ۱۲۷۴
گیوزا نوعی دامپلینگ ژاپنی است که در آن گوشت یا سبزیجات در لایه ای از خمیر نازک پیچیده می شوند و ظاهری شبیه به پیراشکی های کوچک پیدا می کنند.
فروش اسید فسفریک
هیولاهای مرموز
نرخ ارز
مجله خبری لحظه نما:گیوزا نوعی دامپلینگ ژاپنی است که در آن گوشت یا سبزیجات در لایه ای از خمیر نازک پیچیده می شوند و ظاهری شبیه به پیراشکی های کوچک پیدا می کنند.

مواد لازم:
خمیر گیوزا: طبق دستور داده شده

سس مخصوص گیوزا: طبق دستور داده شده

 گوشت گوساله (چرخ کرده): ۳۰۰ گرم

 جوانه ماش (خردشده): ۷۵ گرم

پیازچه (پاک و خردشده) : ۲ ساقه

 قارچ (نگینی خردشده): ۴ عدد

سیر(کوبیده شده):۱ حبه

 زنجبیل(رنده شده): ۱ قاشق چای خوری

 سویا سس: ۱ قاشق چای خوری

سرکه برنج: نصف قاشق چای خوری

روغن مایع (مخصوص سرخ کردن): به مقدار لازم

 روغن کنجد: ۲ قاشق چای خوری

سس مخصوص گیوزا
دانه فلفل سیاه (کوبیده شده): به مقدار لازم یک قاشق سوپخوری سرکه برنج و یک قاشق سوپخوری سویا سس را در ظرفی ریخته و با یکدیگر مخلوط کنید، سپس ۲ قاشق چای خوری فلفل قرمز (پودرشده) به آن بیافزایید وهم بزنید تا کاملا با یکدیگر مخلوط شوند.

جوانه ماش
 یکی از جوانه هایی که معمولاً در برنامه خوراکی افراد کمتر دیده می شود، جوانه ماش است. این جوانه سرشار از  ویتامین C بوده؛ لذا می تواند سیستم ایمنی را تقویت کند. جالب است بدانید آهن موجود در جوانه ماش از سایر جوانه ها چندین برابر بیشتر است لذا اگر از کم خونی رنج می برید حتماً از آن استفاده کنید.

روش تهیه:
۱. ابتدا خمیر گیوزا و سس مخصوص آن را آماده کنید.

 ۲. گوشت چرخ کرده، جوانه ماش، پیازچه، قارچ، سیر، زنجبیل، سویاسس، سرکه برنج و مقداری فلفل سیاه را در ظرفی ریخته و با دست ورز دهید تا کاملا حالت چسبندگی پیدا کند.

 ۳. به اندازه یک قاشق چای خوری از مخلوط گوشت را وسط خمیرهای گیوزای آماده شده بریزید و لبه های خمیر را به هم بچسبانید، سپس به کمک انگشتاتان، پلیسه های کوچکی روی لبه خمیرها ایجاد کنید.

 ۴. گیوزاهای آماده شده را در ظرف مخصوص بخارپز بچینید و به مدت ۱۰ دقیقه بخارپز کنید، سپس از ظرف بخارپز خارج کنید و در تابه ای حاوی روغن داغ، روی حرارت ملایم، سرخ کنید تاطلایی شوند، سپس گیوزاها را در ظرف مورد نظر بچینید، روغن کنجد را روی آنها بریزید و به همراه سس مخصوص اماده شده سرو کنید.

خمیر گیوزا :
 ۱۲۰ گرم ارد نول (الک شده) و ۱۲۰ گرم ارد نان فانتزی را در ظرفی ریخته و مخلوط کنید. قاشق چای خوری نمک به آن بیافزایید. ۱۲۰ میلی لیتراب جوش را به تدریج به مخلوط آرد اضافه کرده و با قاشق هم بزنید تا خمیر نرم و یکدستی حاصل شود. خمیر را ۱۰ دقیقه ورز دهید (درصورتی که خمیرسفت بود، مقداری اب به ان اضافه کنید). پس ازاین مدت، خمیر را در کیسه نایلونی قرار دهید تا ۱۵ دقیقه بماند. مقداری نشاسته سیب زمینی روی سطح کار بپاشید، سپس گلوله های کوچکی از خمیر برداشته و با وردنه کاملا باز کنید. با کاتر ۵ سانتی متری برش بزنید. روی خمیرها را تا زمان استفاده با کیسه نایلونی بپوشانید تا خشک نشوند.

گیوزا پیراشکی ژاپنی
جدیدترین روش جوانسازی واژینال
سبک زندگی
کودک وبانوان
گردشگری
فناوری اطلاعات
سلامت
آشپزی
چهره ها
دکوراسیون
رازهای موفقیت
سرگرمی
نام:
ایمیل:
* نظر: