مجله خبری لحظه نما| اخبار روز، آشپزی، دکوراسیون، سبک زندگی
کد خبر: ۲۳۴۹۸
تاریخ انتشار: ۱۵ تير ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۰
تعداد بازدید: ۸۶۰
سیر را در تابه ای حاوی روغن ذرت روی حرارت ملایم، تفت دهید سپس گوشت را به ان اضافه کرده و تفت دهید. در حین این کار، گوشت را با پشت قاشق چوبی از هم باز کنید.
فروش اسید فسفریک
هیولاهای مرموز
نرخ ارز
مواد لازم:
سیر(کوبیده شده) :۱ حبه

روغن مایع ذرت : به مقدار لازم

گوشت چرخ کرده (مخلوط گوسفند و گوساله):۴۰۰ گرم

فلفل سیاه (پودر شده): نصف قاشق چای خوری

زیرہ سبز(پودرشدہ): یک چهارم قاشق چای خوری

آووکادو (خرد شده) :۱ عدد

رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق سوپ خوری

گوجه فرنگی (خردشده):۱ عدد

نان تاکو: طبق دستور داده شده

جعفری (پاک و خردشده): مقداری برای تزیین

 کلم سفید(ورقه ای خردشده): مقداری برای تزیین

 ذرت: مقداری برای تزیین

روش تهیه:
مجله خبری لحظه نما: ۱. سیر را در تابه ای حاوی روغن ذرت روی حرارت ملایم، تفت دهید سپس گوشت را به ان اضافه کرده و تفت دهید. در حین این کار، گوشت را با پشت قاشق چوبی از هم باز کنید.

 ۲. فلفل، زیره، آووکادو، رب گوجه فرنگی، ۸۰میلی لیتر آب و گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید، در تابه را بگذارید و به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم بپزید تا مخلوط رفته رفته غلیظ شود.

 ۳. دراین فاصله، نانهای تاکورا روی سینی فر . قرار دهید (طوری که سمت بالای آن به طرف پایین قرار گیرد) و به مدت ۵ دقیقه در طبقه وسط فری که از 15 دقیقه قبل روی حرارت 170 درجه سانتی گراد گرم کرده این قرار دهید تا تست شوند.

4. قبل از زمان سرو داخل نان های تاکو را از مخلوط گوشت، جعفری، کلم سفید و مقداری ذرت پر و سرو کنید.

نان تاکو
۴۵۰ گرم آرد نول (الک شده) ذرت و یک قاشق چای خوری نمک را در ظرفی ریخته و با یکدیگر مخلوط کنید . وسط مخلوط خمیر را کمی گود کنید سپس ۶۰ میلی لیتر روغن مایع ذرت و ۱۸۰ میلی لیتر آب سرد وسط حفره بریزید و آرد را روی آن برگردانید و ورز دهید تا خمیر نرم و یکدستي به دست آید. روی خمیر را بپوشانید و ۳۰ دقیقه در دمای محیط استراحت دهید. پس از این مدت، خمیر را مجددا ورز دهید و گلوله های کوچکی از آن تهیه کنید.سپس روی سطح آردپاشی شده قرار دهید و به صورت گرد و نازک باز کنید. تابه ای چدنی را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. خمیرها را در تابه گرم شده قرار دهید و از هر دو طرف سرخ کنید تا طلایی شوند. پس از پخت، قبل از زمان سرو نانهای تاکو را لای حوله کاغذی قرار دهید تا خشک نشوند. یا می توانید آن را به صورت آماده از سوپرمارکتهای ،معتبر خریداری کنید.

تاکوی مکزیکی آشپزی به سبک آمریکای جنوبی
جدیدترین روش جوانسازی واژینال
سبک زندگی
کودک وبانوان
گردشگری
فناوری اطلاعات
سلامت
آشپزی
چهره ها
دکوراسیون
رازهای موفقیت
سرگرمی
نام:
ایمیل:
* نظر: