مجله خبری لحظه نما| اخبار روز، آشپزی، دکوراسیون، سبک زندگی
کد خبر: ۲۳۵۰۱
تاریخ انتشار: ۱۵ تير ۱۳۹۵ - ۱۲:۳۰
تعداد بازدید: ۱۲۷۸
کرپ را آماده کنید. سینه مرغ را همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و ادویه کاری در ظرفی بریزید و تا کاملاً مزه دار شوند، سپس آنها را در ظرفی حاوی نشاسته ندرت بغلتانید.
فروش اسید فسفریک
هیولاهای مرموز
نرخ ارز
مواد لازم:
کرپ:طبق دستور داده شده

سینه مرغ(نواری خرد شده): 200 گرم

ادویه کاری (پودر شده)*: یک قاشق چای خوری

 نشاسته ذرت: ۲ قاشق سوب خوری

پیاز(نگینی خردشده):۱ عدد

قارچ (ورقه ای خرد شده):۱۰۰ گرم

فلفل دلمه ای سبز (نگینی خرد شده): 1عدد

آب لیمو ترش تازه: 1 قاشق سوپ خوری

خامه:۱۰۰ گرم

جعفری (پاک و خردشده): 20 گرم

تخم مرغ (همزده شده): 1 عدد

سس دلخواه : مقداری برای سرو

ادویه کاری* شامل زردچوبه، دارچین، هل، زیره وتخم گشنیز است که به صورت آسیاب شده با پودر سیرمخلوط شده اند.

روش تهیه:
مجله خبری لحظه نما: 1. ابتدا کرپ را آماده کنید. سینه مرغ را همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و ادویه کاری در ظرفی بریزید و تا کاملاً مزه دار شوند، سپس آنها را در ظرفی حاوی نشاسته ندرت بغلتانید.

 ۲. پیاز را در تابه ای حاوی روغن داغ روی حرارت ملایم، تفت دهید تا طلایی شود سپس سینه های مرغ را به آن اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید تا مرغ طلایی شود.

3. قارچ را به آن اضافه کرده و تفت دهید تا آب آن کشیده شود، سپس فلفل دلمه ای آب لیمو ترش تازه، مقداری نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

4.خامه را به تابه بیافزایید و هم بزنید. در آخر جعفری را به آن اضافه کرده و پس از هم زدن تابها را از روی حرارت بردارید.

 ۵. مقداری از مخلوط مرغ را به صورت نواری روی تانهای کرپ آماده شده بریزید سپس دو طرف کرپ را تا بزنید و رول کنید.

6.لبه کرپ را با قلم موی مخصوص آشیزی، به مقداری تخم مرغ آغشته کنید تا به هم بچسبد. سپس رولهای کرپ را در تابه ای حاوی روغن داغ، روی حرارت ملایم سرخ کنید تا طلایی شوند. کرپ ها را از تابه خارج کرده و روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود، سپس آنها را در ظرف مورد نظر بچینید و با سس دلخواه سرو کنيد.

کرپ
۲۵ گرم آرد نول (الک شده)، نصف قاشق سوپ خوری شکر و یک هشتم قاشق چای خوری نمک را در ظرفی بریزید و کاملا با یکدیگر مخلوط کنید. در ظرفی دیگر 2 عدد تخم مرغ(همزده شده) را بریزید. ۴۵۰ میلی لیتر شیر را به تدریج به ان بیافزایید و با همزن دستی هم بزنید تا کاملا یکدست شود. . ۱۵ گرم کره (ذوب شده) یک چهارم قاشق چایخوری وانیل شکری و مخلوط شیر آماده شده را به مخلوط آرد بیافزایید و با همزن دستی هم بزنید تا کاملا یکدست شود.

کف تابه ای نچسب را با کمی کره چرب کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذوب شود و سپس با استفاده از ملاقه کمی از مایه کرپ را در تابه بریزید و تابه را به سرعت بچرخانید تا مایه کرپ در همه جای تابه به طور یکنواخت پخش شود. پس از یک دقیقه به کمک کاردک، گوشه ای از آن را بلند کنید و کرپ را با احتیاط برگردانید و اجازه دهید تا طرف دیگر آن نیز بپزد. تمام مایه کرپ را به همین ترتیب آماده کنید.

چیکن کرپ رول
جدیدترین روش جوانسازی واژینال
سبک زندگی
کودک وبانوان
گردشگری
فناوری اطلاعات
سلامت
آشپزی
چهره ها
دکوراسیون
رازهای موفقیت
سرگرمی
نام:
ایمیل:
* نظر: