ابتدا نان ترتیلای گندمی را آماده کنید. پنیر خامه ای، سیر، خامه ترش و مقداری فلفل سیاه را در ظرفی بریزید و هم بزنید تا کاملا با یکدیگر مخلوط شوند.
مواد لازم:
نان ترتیلای گندمی: طبق دستور داده شده
پنیر خامه ای: 100 گرم
سیر(کوبیده شده): 2 حبه
خامه ترش: 150 گرم
نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده شده): به مقدار لازم
لوبیا قرمز (پخته و آبکش شده):۱۰۰ گرم
کنسرو ذرت (بدون آب):۱۰۰ گرم
گوجه فرنگی (فیله و نگینی خرد شده):۲ عدد
گشنیز پاک و خرد شده: 20 گرم
آب لیمو ترش تازه: 1 قاشق سوپ خوری
روش تهیه:
مجله خبری لحظه نما: 1. ابتدا نان ترتیلای گندمی را آماده کنید.
2. پنیر خامه ای، سیر، خامه ترش و مقداری فلفل سیاه را در ظرفی بریزید و هم بزنید تا کاملا با یکدیگر مخلوط شوند. سپس آن را به وسیله کاردک، روی نان های ترتیلای آماده شده بمالید.
3. لوبیا قرمز، ذرت، گوجه فرنگی، گشنیز و آب لیمو ترش تازه را در ظرفی بریزید و مخلوط کنید سپس مقداری نمک و فلفل سیاه را به آن بیافزایید و هم بزنید.
4. مخلوط لوبیا را روی لایه پنیری بریزید و نان را رول کنید. رول ترتیلای سبزیجات آماده سرو است.
روش تهیه ترتیلای گندمی:
450 گرم آرد نول (الک شده) و یک قاشق چای خوری نمک را در ظرفی ریخته و با یکدیگر مخلوط کنید وسط مخلوط خمیر را کمی گود کنید و 60 میلی لیتر روغن مایع و 180 میلی لیتر آب سرد وسط حفره بریزید سپس آرد را روی آن برگردانید و ورز دهید تا خمیر نرم و یکدستی به دست آِید. روی خمیر را بپوشانید و 30 دقیقه در دمای محیط استراحت دهید پس از این مدت، خمیر را مجددا ورز دهید و گلوله های کوچکی از آن تهیه کنید، سپس خمیر را با وردنه روی سطح اردپاشی شده به صورت گرد ونازک باز کنید. تابه ای چدنی را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. خمیرها را در تابه گرم شده از هر دو طرف بپزید تاطلایی شوند. پس از پخت نانهای ترتیلا را لای حوله کاغذی قرار دهید تا خشک نشوند.
نان ترتیلای گندمی: طبق دستور داده شده
پنیر خامه ای: 100 گرم
سیر(کوبیده شده): 2 حبه
خامه ترش: 150 گرم
نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده شده): به مقدار لازم
لوبیا قرمز (پخته و آبکش شده):۱۰۰ گرم
کنسرو ذرت (بدون آب):۱۰۰ گرم
گوجه فرنگی (فیله و نگینی خرد شده):۲ عدد
گشنیز پاک و خرد شده: 20 گرم
آب لیمو ترش تازه: 1 قاشق سوپ خوری
روش تهیه:
مجله خبری لحظه نما: 1. ابتدا نان ترتیلای گندمی را آماده کنید.
2. پنیر خامه ای، سیر، خامه ترش و مقداری فلفل سیاه را در ظرفی بریزید و هم بزنید تا کاملا با یکدیگر مخلوط شوند. سپس آن را به وسیله کاردک، روی نان های ترتیلای آماده شده بمالید.
3. لوبیا قرمز، ذرت، گوجه فرنگی، گشنیز و آب لیمو ترش تازه را در ظرفی بریزید و مخلوط کنید سپس مقداری نمک و فلفل سیاه را به آن بیافزایید و هم بزنید.
4. مخلوط لوبیا را روی لایه پنیری بریزید و نان را رول کنید. رول ترتیلای سبزیجات آماده سرو است.
روش تهیه ترتیلای گندمی:
450 گرم آرد نول (الک شده) و یک قاشق چای خوری نمک را در ظرفی ریخته و با یکدیگر مخلوط کنید وسط مخلوط خمیر را کمی گود کنید و 60 میلی لیتر روغن مایع و 180 میلی لیتر آب سرد وسط حفره بریزید سپس آرد را روی آن برگردانید و ورز دهید تا خمیر نرم و یکدستی به دست آِید. روی خمیر را بپوشانید و 30 دقیقه در دمای محیط استراحت دهید پس از این مدت، خمیر را مجددا ورز دهید و گلوله های کوچکی از آن تهیه کنید، سپس خمیر را با وردنه روی سطح اردپاشی شده به صورت گرد ونازک باز کنید. تابه ای چدنی را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. خمیرها را در تابه گرم شده از هر دو طرف بپزید تاطلایی شوند. پس از پخت نانهای ترتیلا را لای حوله کاغذی قرار دهید تا خشک نشوند.
آخرین اخبار

پر بیننده ترین

نظر شما