مجله خبری لحظه نما| اخبار روز، آشپزی، دکوراسیون، سبک زندگی
کد خبر: ۲۳۵۰۳
تاریخ انتشار: ۱۷ تير ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۰
تعداد بازدید: ۹۷۰
زمانی که تابستان گرم از راه می رسد، اولین چیزی که به ذهن خطور می کند این است که کباب پز خود را روشن کنید و حسابی دود راه بیاندازیم.
فروش اسید فسفریک
هیولاهای مرموز
نرخ ارز
مجله خبری لحظه نما:همبرگر، مرغ و سوسیسی که طعم دود بدهد همیشه یاد آور تابستان و پیکنیک است، به همین خاطر زمانی که تابستان گرم از راه می رسد، اولین چیزی که به ذهن خطور می کند این است که کباب پز خود را روشن کنید و حسابی دود راه بیاندازیم. حال اگر انتخاب شما کباب پز زغالی باشد بهتر است کمی راجع به اشتباهات رایج کار کردن با این دستگاه اطلاعات داشته باشید.

(۱) تمیز نکردن توری کباب پزهای زغالی موجود در اماکن عمومی
 اگر قرار است در حیاط خانه خودتان کبابپز زغالی داشته باشید، پس از هر بار مصرف، آن را کاملا تمیز کنید تا برای نوبت بعدی خیالتان راحت باشد، اما اگر از کبابپزهای عمومی موجود در پارک ها و اماکن عمومی استفاده می کنید، بهتر است حتماً تمیزکاری جدی تری انجام دهید؛ چرا که نمی دانید چه ماده خوراکی روی آن کباب شده یا آخرین باری که تمیز شده، کی بوده است.

راه حل چیست؟ برای این کار ابتدا کباب پز را مقداری گرم کنید سپس با برس های مخصوص و کمی زبر، آن را تمیز کنید تا هم خیال تان راحت باشد و هم شکل خوراک تان پس از کباب کردن، بهتر شود.

(۲) قرار دادن کباب، قبل از سرخ شدن زغال
کباب کردن نیاز به صبر و حوصله دارد، زمانی که شما در یک چشم به هم زدن کباب پز را روشن کرده و خوراک را قبل از اینکه کبابپز گرم شود روی ان قرار می دهید هم احتمال چسبیدن خوراک روی توری زیادتر می شود و هم خوراک مغزپخت نمی شود.

راه حل چیست؟ قبل از اینکه کباب را روی کبابپز بگذارید مطمئن شوید که کبابپز به خوبی گرم شده باشد، لذا پس از روشن کردن کبابپز، در آن را بگذارید و اجازه دهید تا زغال ها به مدت ۱۵ دقیقه به خوبی سرخ شوند. زمانی که زغالیها خاکستری شد، زمان گذاشتن کباب است.

(۳) گذاشتن بیش از اندازه کباب روی زغال
 زمانی که از کباب پز زغالی استفاده می کنید، زغال ها منبع اصلی گرماهستند؛ در این شرایط گذاشتن کباب یا مواد خوراکی روی کبابپز باید با دقت و درایت انجام شود. برخی از خوراکها با دمای خیلی بالا و مستقیم می پزند و برخی دیگر با حرارت غیرمستقیم و پایین؛ لذا هرگونه مشکلی در این زمینه می تواند منجر به خامی، زیاد پختن یا حتی سوختن کباب شود.

راه حل چیست؟ قبل از اضافه کردن زغال به گریل به این موضوع توجه کنید که چه چیزی می خواهید کباب کنید. خوراکهایی مانند برگر، هات داگ، استیک و سینه مرغ، نیاز به حرارت مستقیم دارند و با کوتاهترین زمان پخته می شوند. در حالی که گوشت های ضخیم تر مانند مرغ کامل، گوشت گوسفند و دنده، ساعت طبخ طولانی تری دارند و بهتر است با حرارت ملایم کباب شوند.

(4) اهمیت ندادن به دریچه های موجود روی کباب پز برخلاف کباب پز گازی
 کباب پز زغالی، دریچه ای در قسمت بالا و پایین دارد که جریان هوا را کنترل می کند، این جریان برای ادامه سوخت و کنترل دمای کبابپز زغالی ضروری است، حال اگر دریچه را تنظیم نکنید دو اتفاق ممکن است بیافتد؛ یکی اینکه زغالها ممکن است قبل از اینکه کباب کاملا پخته شود، بسوزد یا اینکه انقدر حرارت بالا برود که کباب را بسوزاند.

راه حل چیست؟ قبل از اینکه کباب پز گرم شود، دریچه ها را تنظیم کنید تا دما کنترلی شود؛ بدین ترتیب که برای جریان هوای اضافی از ابتدای گرم شدن کبابپز، دریچه ها را باز نگه دارید؛ البته اگر تمایل دارید خوراک تان مدت زمان بیشتری روی کباب پز باشد بهتر است کمی دریچه ها بسته شوند تا دما کاهش پیدا کند یا برعکس، اگر نیاز به حرارت خیلی بالادارید، می توانید دریچه را باز نگه دارید تا جریان هوا و در نتیجه دما افزایش پیدا کند.

(۵) کنار گذاشتن در کباب پز به مدت طولانی
 برعکس گاز و کبابپز گازی که باز گذاشتن در آن باعث شده حرارت کاهش پیدا کند، برای کبابپز زغالی موضوع برعکس است. یعنی بازگذاشتن در آن، باعث میشود اکسیژن بیشتری به زغال ها برسد. زغال ها بیشتر بسوزد و خیلی داغ شود تا جایی که حتی ممکن است کباب را بسوزاند.

راه حل چیست؟ در کباب پز را تنها زمانی که نیاز به حرارت خیلی بالا دارید باز نگه دارید و سعی کنید تا در ابتدای پخت کباب به دلیل مغز پخت شدن گوشت، در کباب پز بسته باشد

جدیدترین روش جوانسازی واژینال
سبک زندگی
کودک وبانوان
گردشگری
فناوری اطلاعات
سلامت
آشپزی
چهره ها
دکوراسیون
رازهای موفقیت
سرگرمی
نام:
ایمیل:
* نظر: