مجله خبری لحظه نما| اخبار روز، آشپزی، دکوراسیون، سبک زندگی
کد خبر: ۲۳۵۰۴
تاریخ انتشار: ۱۷ تير ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۰
تعداد بازدید: ۲۶۲۱
کار کردن با کباب پز زغالی حال و هوای خاصی را دارد اما باید قبول کرد هیچ چیز راحتی کباب پز گازی را نداشته و با رعایت چند نکته می توان از این کباب پز استفاده کرد
فروش اسید فسفریک
هیولاهای مرموز
نرخ ارز
مجله خبری لحظه نما:درست است که کار کردن با کباب پز زغالی حال و هوای خاص خود را دارد اما باید قبول کرد هیچ چیز راحتی کباب پز گازی را نداشته و تنها با رعایت چند نکته می توان به صورت حرفه ای از این کباب پز استفاده کرد. تنها کافی است از اشتباهات رایجی که هر فردی انجام می دهد دوری کنید.

(۱) گرم نکردن کبابپز قبل از شروع به کار
 گرچه سرعت رسیدن به دمای مورد نظر در این نوع کباب پز بسیار بالاست اما نمی توانید تنها به این بهانه که کباب پز گازی است مرحله از قبل گرم شدن را نادیده بگیرید و قبل از گرم شدن کبابپز و رسیدن حرارت به توری های آن کباب را روی آن بگذارید. این کار باعث می شود کباب دیرتر بپزد وبه توری بچسبد.

راه حل چیست؟ زمانی که کباب پز را روشن می کنید اجازه دهید با در بسته به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه گرم شود سپس کباب را روی آن قرار دهید.

 (2) کار کردن با کباب پز کثیف
 آخرین کاری که شما باید بعد از داشتن یک شب رویایی انجام دهید شستن توری کبابپز در کنار سایر ظروف است چرا که انجام ندادن این کار نه تنها باعث میشود تا تکه های مرغ دیشب به همبرگر امشب تان بچسبد بلکه مواد خوراکی نیز به توری چسبیده و شکل ظاهری ان را خراب می کند.

 راه حل چیست؟ سعی کنید تا قبل از سرد شدن کامل گریلی و تا زمانی که توری ها هنوز گرم است گریل را تمیز کنید چرا که مواد به راحتی از آن کنده می شود. اما اگر به هر دلیلی این کار را انجام ندادید دفعه بعد و قبل از شروع به کار و زمانی که هنوز کاملا گرم نشده آنرا با برسی تمیز کنید.

(3) استفاده نکردن از کنترل دما برای حرارت
 از دمای زیاد بپرهیزید. گرمای زیاد همیشه بهتر نخواهد بود. چرا که اگر گوشت و سبزیجات خود را روی درجه از قبل تنظیم شده و تایمر قرار دهید بیرون ان می سوزد اما داخلش همچنان نپخته میماند. به همین خاطر بهتر است به جای اینکه تمام مدت دستگاه را روی حرارت بالاتنظیم کنید یک سمت خوراک را با دمای بالاحرارت دهید و طرف دیگر را با دمای پایین، در این شرایط بدون اینکه خوراک بسوزد حرارت منتقل می شود.

راه حل چیست؟ بهتر است یک روی کباب پز را با دمای بالا و روی دیگر رایا با دمای بسیار پایین کباب کنید تا از هر دو گزینه دمایی برای طبخ استفاده کرده باشید.

(۴) بازو بسته کردن مرتب در کباب پز
 اگر در کباب پز شمابسته باشد کباب شما زودتر می پزد و باز و بسته کردن مداوم در کبابپز باعث میشود تا حرارت از دست برود و زمان پخت شما نیز بیشتر شود.

 راه حل چیست؟ گرچه برای اینکه بدانید کباب شما پخته یاخیر بهتر است آن را مرتب کنترل کنید اما بهتر است خیلی در کباب پز باز و بسته نشود و تنها در زمان ضرورت این اتفاق بیافتد.

(5) نداشتن سوخت کافی
یکی از بدترین اتفاقاتی که ممکن است حین کار کردن با کباب پز گازی بیافتد این است که وسط کار کردن با آن سوخت کباب پز تمام شود. شما که نمی خواهید یک طرف همبرگرهای خود را که روی کبابپز کباب کرده اید روی گاز خانه بپزید؟

 راه حل چیست؟ چشمان خود را کاملا باز کنید تا ببینید سوخت شما کی تمام می شود. البته پیشنهاد بدی نیست اگر یک مخزن پر شده را برای همیشه در
گوشه ای از منزل داشته باشید

جدیدترین روش جوانسازی واژینال
سبک زندگی
کودک وبانوان
گردشگری
فناوری اطلاعات
سلامت
آشپزی
چهره ها
دکوراسیون
رازهای موفقیت
سرگرمی
نام:
ایمیل:
* نظر: