مجله خبری لحظه نما| اخبار روز، آشپزی، دکوراسیون، سبک زندگی
کد خبر: ۲۳۵۰۵
تاریخ انتشار: ۱۷ تير ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۰
تعداد بازدید: ۱۱۰۰
یک عدد پیاز نگینی خرد شده را در تابه ای حاوی مقداری روغن داغ روی حرارت ملایم نفت دهید تا نرم و شفاف شود
فروش اسید فسفریک
هیولاهای مرموز
نرخ ارز
مجله خبری لحظه نما:لذت نابستان به پیکنیکهای خانوادگی است. چه کسی از دور همی درباغ و دشت بدش می آید؟ ما ایرانیها همیشه در گشت و گذار هایمان بساط کباب به راه است. اگر می خواهید تابستان کباب هایی با مزه متفاوت و جدید را امتحان کنید، تهیه انواع سس باربیکیو را یاد بگیرید.

طرز تهیه:
یک عدد پیاز نگینی خرد شده را در تابه ای حاوی مقداری روغن داغ روی حرارت ملایم نفت دهید تا نرم و شفاف شود . ۲حبه سیر(کوبیدہ شدہ) و یک قاشق چای خوری زنجبیل تازه و جدید را به آن اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید تا عطر انها به مشام برساند. ۲ عدد انبه تازه و رسیده (مکعبی خردشده). ۲ عدد گوجه فرنگی (مکعبی خرد شده)، ۱۰۰ گرم سس کچاب، ۵۰ گرم شکر قهوه ای، 60گرم عسل، ۱۰۰ میلی لیتر سرکه سیب، ۱۰۰ میلی لیتر آب لیمو ترش تازه، یک قاشق سوپ خوری سس باربیکیو، یک قاشق سوپ خوری سس خردل، ۳ عدد فلفل چیلی قرمز(بدون دانه و نگینی خردشده) و ۲۵۰ میلی لیتر آب سرد به آن اضافه کنید و مراتب هم بزنید تا مخلوط کاملا بپزد. در آخر، مقداری نمک و فلفل سیاه به آن بیافزایید، سپس تابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید سرد شود. سپس بکوبید نا کاملا پورہ شود روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد و غلیظ شود، سپس تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کاملا سارد شود. پس از سرد شدن آن را در شیشه دردار استریل شده نگهداری کنید. سس مانگو چیلی را می توانید با انواع کباب و خوراکها گوشتی سرو کنید.

نکته: این سس را می توانید تا یک ماه در شیشه های استریل نگه داری کنید برای نگهداری طولانی مدت می توانید آن را فریز کنید.

سس باربیکیو مانگو چیلی
جدیدترین روش جوانسازی واژینال
سبک زندگی
کودک وبانوان
گردشگری
فناوری اطلاعات
سلامت
آشپزی
چهره ها
دکوراسیون
رازهای موفقیت
سرگرمی
نام:
ایمیل:
* نظر: