مجله خبری لحظه نما| اخبار روز، آشپزی، دکوراسیون، سبک زندگی
کد خبر: ۲۳۵۰۶
تاریخ انتشار: ۱۷ تير ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۰
تعداد بازدید: ۱۱۰۵
مخلوط را بگذارید روی حرارت بماند تا بجوشند و غلیظ شود، سپس آن را در غذاساز بریزید و هم بزنید تا کاملا پوره شود.
فروش اسید فسفریک
هیولاهای مرموز
نرخ ارز
طرز تهیه:
مجله خبری لحظه نما:یک عدد پیاز (نگینی خردشده) را در تابه ای حاوی مقداری روغن داغ، روی حرارت ملایم، تفت دهید تا نرم و شفاف شود. ۲حبه سیر (نگینی خرد شده)، ۲۰۰ گرم سس کجای و ۲ قاشق سوپ خوری رب گوجه فرنگی به آن اضافه کنید و کمی نفت یک قاشق سوپ خوری شکر قهوه ای، یک قاشق سوپ خوری پاپریکا (پودر شدہ) ، یک قاشق چای خوری فلفل سیاه (کوبیده شده)، یک چهارم قاشق چای خوری،فلفل قرمز (پودر شده)، یک قاشق چای خوری نمک، نصف چای خوری برگ ریحان (پودرشده)، نصف قاشق چای خوری اورگانو (پودر شده)، یک قاشق سوپ خوری سس خردل، یک قاشق سوپ خوری سس ورچستر شایر*، 50 میلی لیتر سرکه قرمز و 2 قاشق سوپ خوری عسل به آن اضافه کنید و مخلوط کنید. بگذارید روی حرارت بماند تا بجوشند و غلیظ شود، سپس آن را در غذاساز بریزید و هم بزنید تا کاملا پوره شود. از این سس. می توانید برای مزه دار کردن گوشت گوساله گوسفند و کباب استفاده کنید.

*برای تهیه سس ورچسترشایر، به سوپرمارکتهای بزرگی مراجعه کنید.

سس باربيکيو کلاسيک
جدیدترین روش جوانسازی واژینال
سبک زندگی
کودک وبانوان
گردشگری
فناوری اطلاعات
سلامت
آشپزی
چهره ها
دکوراسیون
رازهای موفقیت
سرگرمی
نام:
ایمیل:
* نظر: