مجله خبری لحظه نما| اخبار روز، آشپزی، دکوراسیون، سبک زندگی
کد خبر: ۲۳۵۰۷
تاریخ انتشار: ۱۷ تير ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۰
تعداد بازدید: ۱۰۰۰
سینه بوقلمون را به همراه سس مایونز، سیر، زیره. گشنیز، آب لیمو ترش تازه و سس فلفل تند در ظرفی بریزید و زیر و روکنید تاسینه بوقلمون کاملا مزہ دار شود.
فروش اسید فسفریک
هیولاهای مرموز
نرخ ارز
مواد لازم:
سینه بوقلمون (آب پز و ریش ریش شده):۴۰۰ گرم

سس مایونز: ۲قاشق سوپ خوری

سیر (کوبیده شده):۲ حبه

زیره سبز (پودر شده) :۱ قاشق چای خوری

گشنیز (پاک و خردشده):۲۰ گرم

آب لیمو ترش تازه: ۲ قاشق سوپ خوری

سس فلفل تند: 1 قاشق چای خوری

نان ترتیلا: ۴ عدد

گوجه فرنگی (فیله ونگینی خردشده):۲ عدد

زیتون سیاه (حلقه ای خردشده):۵۰گرم

سالسا : طبق دستور داده شده

روش تهیه:
مجله خبری لحظه نما: ۱.سینه بوقلمون را به همراه سس مایونز، سیر، زیره. گشنیز، آب لیمو ترش تازه و سس فلفل تند در ظرفی بریزید و زیر و روکنید تاسینه بوقلمون کاملا مزہ دار شود.

2. تابه چدنی گریل را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. روی نیمی از نانهای ترتیلا یک لایه از مخلوط بوقلمون را بریزید و روی نانها پخش کنید. مقداری فیله گوجه فرنگی و زیتون روی انها بجینید و لایه دیگری از نا را روی آنها قرار دهید.

 ۳. نان ها را در تابه گریل گرم شده قرار دهید و ۲ تا ۳دقیقه گریل کنید تا روی انها خط بیفتد سپس با استفاده از کفگیر، آنها را برگردانید تا از طرف دیگر .آنها نیز گریل شوند.

4. در این فاصله، سس سالسا را آماده کنید. کوئه زادیلا را از تابه خارج کنید، با چاقو به صورت مثلثی برش بزنبد و به ھمراہ سالسای آمادہ شدہ سرو کنید.

سالسا
300 گرم گوجه فرنگی( فیله شده) ، یک عدد پیاز(درشت خرد شده)، ۱ تا ۲ عدد فلفل قرمز تند، 1 قاشق چای خوری شکر، 20 گرم برگ گشنیز (پاک شده) و ۵۰ میلی لیتر آب لیمو ترش تازه را در غذاساز ریخته و به صورت کاملا ریز خرد کنید سپس آن را در ظرف مورد نظر بریزید و با مقداری نمک مزہ دار کنید .

کوئه زادیلا سریع و آسان
جدیدترین روش جوانسازی واژینال
سبک زندگی
کودک وبانوان
گردشگری
فناوری اطلاعات
سلامت
آشپزی
چهره ها
دکوراسیون
رازهای موفقیت
سرگرمی
نام:
ایمیل:
* نظر: