مجله خبری لحظه نما| اخبار روز، آشپزی، دکوراسیون، سبک زندگی
کد خبر: ۲۳۵۰۸
تاریخ انتشار: ۱۷ تير ۱۳۹۵ - ۱۲:۳۰
تعداد بازدید: ۱۲۴۵
۴۵۰ گرم زرد آلو (دونیم شده و بدون هسته) و یک قاشق سوپ خوری عسل را در ظرفی ریخته و با یکدیگر مخلوط کنید.
فروش اسید فسفریک
هیولاهای مرموز
نرخ ارز
روش تهیه:
مجله خبری لحظه نما: ۴۵۰ گرم زرد آلو (دونیم شده و بدون هسته) و یک قاشق سوپ خوری عسل را در ظرفی ریخته و با یکدیگر مخلوط کنید. زرد آلوها را در تابه گریل گرم شده، روی حرارت ملایم بچینید تا زرد آلوها گریل و طلایی شوند. یک قاشق سوپ خوری روغن مایع و ۱۰ گرم کره را در تابهای روی حرارت ملایم بریزید، سپس یک عدد فلفل سبز تند (نگینی خردشده) و یک عدد پیاز (نگینی خردشده) را به تابه بیافزایید و تفت دهید تا پیاز نرم و شفاف شود.

 ۲ حبه سیر (کوبیده شده) و قاشق چای خوری فلفل قرمز (پودر شده) را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید، سپس زردآلو گریل شده را به آن بیافزایید و به نفت دادن ادامه دهید. تابه را از روی حرارت بردارید و مخلوط را در غذاساز بریزید و هم بزنید تا پوره شود.۵۰ میلی لیتر سرکه سفید، مقداری نمک و فلفل سیاہ (پودر شدہ) ۱۵۰ میلی لیتر آب و یک عدد گوجه فرنگی (خردشده) را به آن اضافه کرده و مجددا پوره کنید. سپس ۲ قاشق سوپ خوری شکر قهوه ای به آن بیافزایید وهم بزنید. مخلوط را بار دیگر در تابه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا غلیظ شود. این سس را میتوانید با انواع کباب و خوراک های گوشتی سرو کنید.

سس باربیکیو زرد آلو
جدیدترین روش جوانسازی واژینال
سبک زندگی
کودک وبانوان
گردشگری
فناوری اطلاعات
سلامت
آشپزی
چهره ها
دکوراسیون
رازهای موفقیت
سرگرمی
نام:
ایمیل:
* نظر: