مجله خبری لحظه نما| اخبار روز، آشپزی، دکوراسیون، سبک زندگی
کد خبر: ۲۳۵۱۵
تاریخ انتشار: ۱۹ تير ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۰
تعداد بازدید: ۱۰۶۲
روی پوست بالهای مرغ را با چاقو ۲ یا ۳ خط بیاندازید تا مواد مرینیت به راحتی به آن نفوذ کند.
فروش اسید فسفریک
هیولاهای مرموز
نرخ ارز
مواد لازم:
بال مرغ (با پوست): ۵۰۰ گرم

سیر(کوبیده شده): ۱حبه

فلفل قرمز (پودرشده): یک چهارم قاشق چای خوری

سس خردل: ۱ قاشق سوپ خوری

عسل: ۱ قاشق سوپ خوری

سرکه سفید: ۱ قاشق سوپ خوری

روغن زیتون: ۵۰ میلی لیتر

نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده شده): به مقدار لازم

آب لیموترش تازہ:۵۰میلی لیتر

روش تهیه:
مجله خبری لحظه نما: 1. روی پوست بالهای مرغ را با چاقو ۲ یا ۳ خط بیاندازید تا مواد مرینیت به راحتی به آن نفوذ کند.

2. فلفل قرمز، عسل، روغن زیتون، آب لیمو ترشی تازه، سیر، سس خردل، سرکه سفید را در ظرفی ریخته و با یکدیگر مخلوط کنید. سپس بال های مرغ را به آن اضافه و زیر و رو کنید تا تمام بال ها به مواد آغشته شوند.

 ۳. بالها را به همراه مواد مرینیت آن در کیسه پلاستیکی زیپ دار قرار دهید، در کیسه را ببندید و یک ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا مزه دار شوند.

4.پس از این مدت، بال ها را از یخچال خارج کرده و از مواد مرینیت جدا کنید و به سیخ های فلزی کوچک بکشید، سپس آنها را روی کباب پز با حرارت نسبتا زیاد کباب کنید. در حین پخت، سیخ ها را مرتب بچرخانید تا کباب ها به طور یکنواخت پخته شوند.بال کبابی را به همراه .سالاد دلخواه سرو کنید.

کباب بال خردلی طعم متفاوت بال کبابی
جدیدترین روش جوانسازی واژینال
سبک زندگی
کودک وبانوان
گردشگری
فناوری اطلاعات
سلامت
آشپزی
چهره ها
دکوراسیون
رازهای موفقیت
سرگرمی
نام:
ایمیل:
* نظر: