مجله خبری لحظه نما| اخبار روز، آشپزی، دکوراسیون، سبک زندگی
کد خبر: ۲۳۵۱۷
تاریخ انتشار: ۱۹ تير ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۰
تعداد بازدید: ۱۰۷۱
ساق های مرغ را با مقداری نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید. فلفل دلمه ای،روغن زیتون و پیاز را در ظرفی ریخته و با یکدیگر مخلوط کنید
فروش اسید فسفریک
هیولاهای مرموز
نرخ ارز
مواد لازم:
ساق مرغ: ۱ کیلوگرم

پیاز (خلالی خردشده):۱ عدد

سس آناناس: طبق دستور

نمک ودانه فلفل سیاه: (کوبیده شده) به مقدار لازم

فلفل دلمه ای سبز(مکعبی خرد شده): 1 عدد

روغن زیتون: 2 قاشق سوپ خوری

لیمو ترش (برش خورده): تعدادی برای سرو

روش تهیه:
مجله خبری لحظه نما: ۱. ساقهای مرغ را با مقداری نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید. فلفل دلمه ای،روغن زیتون و پیاز را در ظرفی ریخته و با یکدیگر مخلوط کنید سپس ساقهای مرغ را به ان اضافه وزیر و رو کنید تا تمام ساق ها به مواد اغشته شوند. روی ظرف را بپوشانید و یک ساعت در یخچال قرار دهید. در این فاصله، سس آناناسی را آماده کنید.

۲. پس از این مدت، ساقهای مرغ را از یخچال خارج کرده و از مواد مرینیت جدا کنید و به سیخ های فلزی کوچک بکشید و روی حرارت نسبتا زیاد کباب پز، کباب کنید. در این حین، به وسیله قلم موی مخصوص آشپزی، سس آناناس را روی آن ها بمالید و مرتب سیخ ها را بچرخانید تا به طور یکنواخت پخته شوند.

 ۳. کباب مرغ آناناسی را در ظرف مورد نظر قرار دهید و به همراه برش های لیموترش و نان تازه سرو کنید.

سس آناناس:
یک عدد پیاز (نگینی خرد شده) را در قابلمه ای حاوی یک قاشق سوپخوری روغن  مایع داغ، روی حرارت ملایم تفت دهید تا پیاز نرم و شفاف شود سپس ۳ حبه سیر(کوبیده شده)  را به آن بیافزایید و تفت دهید تا طلایی رنگ شوند. ۱۲۵ میلی لیتر سرکه سفید، ۱۲۵ میلی لیتر استاک مرغ، ۲۵۰ میلی لیتر آب آناناس، ۶۰ میلی لیتر سویا سس (رقیق)، یک قاشق سوپ خوری سس خردل ، ۲ قاشق سوپ خوری عسل، مقداری نمک ودانه فلفل سیاه (کوبیده شده) را به آن اضافه و حرارت را زیاد کنید، سپس حرارت را ملایم کنید و بگذارید ۳۰ دقیقه بماند تا سس غلیظ و یکدستی به دست آید.

کباب مرغ آناناسی
جدیدترین روش جوانسازی واژینال
سبک زندگی
کودک وبانوان
گردشگری
فناوری اطلاعات
سلامت
آشپزی
چهره ها
دکوراسیون
رازهای موفقیت
سرگرمی
نام:
ایمیل:
* نظر: