مجله خبری لحظه نما| اخبار روز، آشپزی، دکوراسیون، سبک زندگی
کد خبر: ۲۳۵۱۸
تاریخ انتشار: ۱۹ تير ۱۳۹۵ - ۱۲:۳۰
تعداد بازدید: ۹۱۱
پیاز را رنده کنید، آب آن را بگیرید. آب پیاز، سرکه بالزامیک، سیر، سس باربیکیو، اورگانو، برگ بو، روغن زیتون، مقداری نمک و فلفل سیاه را در ظرفی ریخته و مخلوط کنید
فروش اسید فسفریک
هیولاهای مرموز
نرخ ارز
مواد لازم:
پیاز: ۲ عدد

سرکه بالزامیک: ۲ قاشق سوپ خوری

سیر (کوبیده شده): ۲ حبه

سس باربیکیو: ۱ قاشق سوپ خوری

اورگانو (پودرشده): نصف قاشق سوپ خوری

برگ بو: ۲ عدد

روغن زیتون:۳ قاشق سوپ خوری

نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده شده): به مقدار لازم

فیله گوساله (مکعبی خردشده): ۱ کیلوگرم

روش تهیه:
مجله خبری لحظه نما: ۱. پیاز را رنده کنید، سپس آب آن را بگیرید. آب پیاز، سرکه بالزامیک، سیر، سس باربیکیو، اورگانو، برگ بو، روغن زیتون، مقداری نمک و فلفل سیاه را در ظرفی ریخته و با یکدیگر مخلوط کنید،  سپس فیله های گوساله را به آن اضافه وزیر و رو کنید تا تمام فیله هابه مواد آغشته شوند.

 ۲. فیله های گوساله را به همراه مواد مرینیت آن در کیسه پلاستیکی زیپ دار قرار دهید، در کیسه را ببندید و ۲ ساعت در یخچال قرار دھید تا کاملا مزہ دار شوند.

 ۳. پس از این مدت، فیله های گوساله را از یخچال خارج کرده و از مواد مرینیت جدا کنید و به سیخ های فلزی کوچک بکشید و روی حرارت نسبتا زیاد کباب پز کباب کنید. در حین پخت، مرتب بچرخانید تا کبابها به طور یکنواخت پخته شوند. کباب فیله ایتالیایی را به همراه نان و سالاد دلخواه سرو کنید.

در صورت عدم دسترسی به اورگانو، می توانید از همان مقدار آویشن استفاده کنید.

کباب فیله ایتالیایی
جدیدترین روش جوانسازی واژینال
سبک زندگی
کودک وبانوان
گردشگری
فناوری اطلاعات
سلامت
آشپزی
چهره ها
دکوراسیون
رازهای موفقیت
سرگرمی
نام:
ایمیل:
* نظر: