مجله خبری لحظه نما| اخبار روز، آشپزی، دکوراسیون، سبک زندگی
کد خبر: ۲۳۵۲۴
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۰
تعداد بازدید: ۱۰۸۸
برگ رزماری، سس خردل، سرکه سفید، روغن زیتون، مقداری نمک و فلفل سیاه را در ظرفی ریخته و با یکدیگر مخلوط کنید سپس دندہ گوسفندی را به آن اضافه و زیر و رو کنید
فروش اسید فسفریک
هیولاهای مرموز
نرخ ارز
مواد لازم:
برگ رزماری (پاک و خردشده):۳ ساقه

سس خردل: ۱ قاشق سوپ خوری

 سرکه سفید: ۲ قاشق سوپ خوری

روغن زیتون: ۳ قاشق سوپ خوری

 نمک ودانه فلفل سیاه (کوبیده شده): به مقدار لازم

 دنده گوسفندی (با استخوان): ۲ کیلوگرم

سس چیمی چوری: طبق دستور داده شده

روش تهیه:
مجله خبری لحظه نما: ۱. برگ رزماری، سس خردل، سرکه سفید، روغن زیتون، مقداری نمک و فلفل سیاه را در ظرفی ریخته و با یکدیگر مخلوط کنید سپس دندہ گوسفندی را به آن اضافه و زیر و رو کنید تا دنده ها به مواد آغشته شوند.

۲. دنده گوسفندی را به همراه مواد مرینیت آن در کیسه پلاستیکی زیپ دار قرار دهید، در کیسه را ببندید و یک ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا مزہ دار شوند.

 ۳. در این فاصله، سس چیمی چوری را آماده کنید. پس از این مدت، دنده گوسفندی را از یخچال خارج کرده و از مواد مرینیت جدا کنید و به سیخ های فلزی بکشید سپس آن ها را روی کباب پز با حرارت نسبتا زیاد کباب کنید شیشلیک را به همراه سس چیمی چوری آماده شده سرو کنید.

سس چیمی چوری:
 50 گرم برگ جعفری (پاک شده)، ۳ حبه سیر(کوبیده شده)، یک عدد فلفل قرمز(بدون دانه)، نصف قاشق سوپ خوری اورگانو(پودر شده)، یک عدد پیاز کوچک(نگینی خرد شده)، 3 قاشق سوپ خوری سرکه قرمز، 3 قاشق سوپ خوری آب لیموترش تازه، مقداری نمک و د انه فلفل سیاه(کوبیده شده) را در غذاساز بریزید و کاملا پوره کنید. در آخر، 150 میلی لیتر روغن زیتون به آن بیافزایید و هم بزنید تا سس یکدستی به دست آید.

شیشلیک آرژانتینی، کباب به سبک آمریکای جنوبی
جدیدترین روش جوانسازی واژینال
سبک زندگی
کودک وبانوان
گردشگری
فناوری اطلاعات
سلامت
آشپزی
چهره ها
دکوراسیون
رازهای موفقیت
سرگرمی
نام:
ایمیل:
* نظر: