مجله خبری لحظه نما| اخبار روز، آشپزی، دکوراسیون، سبک زندگی
کد خبر: ۲۳۵۲۷
تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۰
تعداد بازدید: ۱۱۰۴
پیاز را در تابه ای حاوی روغن داغ، روی حرارت تفت دهید تا نرم و شفاف شود، سپس قارچ را به این اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا آب قارچ کاملا کشیده شود.
فروش اسید فسفریک
هیولاهای مرموز
نرخ ارز
مواد لازم:
پیاز (خلالی خرد شده) :۱ عدد

روغن مایع (مخصوص سرخ کردن): به مقدار لازم

قارچ (چهارقاچ شده):۲۰۰ گرم

تخم مرغ:3 عدد

نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده شده): به مقدار لازم

گوجه فرنگی مینیاتوری(دو نیم شده): 2 عدد

پودر سیر: نصف قاشق چای خوری

پنیر فتا(مکعبی ریز خرد شده): 200 گرم

فلفل سبز تند(حلقه ای خرد شده): مقداری برای تزیین

روش تهیه:
مجله خبری لحظه نما: ۱. پیاز را در تابه ای حاوی روغن داغ، روی حرارت تفت دهید تا نرم و شفاف شود، سپس قارچ را به این اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا آب قارچ کاملا کشیده شود.

 ۲. تخم مرغ ها را در ظرفی بریزید، سپس مقداری نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کرده و با چنگال هم بزنید تا  زرده و سفیده آن کاملا با یکدیگر مخلوط شوند. سپس آن را به تابه حاوی قارچ اضافه کنید و بگذارید روی حرارت ملايم بماند تاتخم مرغ ببندد.

 ۳. گوجه فرنگی را در تابه ای دیگر حاوی روغن داغ، روی حرارت ملایم، تفت دهید، سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و پودر سیر به آن بیافزایید و تفت دهید تا گوجه فرنگی کاملا مزه دار شود.

 ۴. املت قارچ را در ظرفت مورد نظز بریزید سپس گوجه فرنگی تفت داده شده، پنیر فتا و فلفل سبز را روی آن پخش کرده و به همراه نان سرو کنید.

نکته:
برای اینکه املت ظاهری قطور و گرد به خود بگیرد می توانید یک حلقه فلزی چرب شده  را داخل تابه حاوی روغن قرار دهید و مراحل پخت املت را داخل حلقه، انجام دهید سپس در تابه را بگذارید و پس از بستن تخم مرغ به وسیله چاقو املت را از حلقه جدا کنید و در ظرف سرو قرار دهید.

املت قارچ مناسب دانشجویان
جدیدترین روش جوانسازی واژینال
سبک زندگی
کودک وبانوان
گردشگری
فناوری اطلاعات
سلامت
آشپزی
چهره ها
دکوراسیون
رازهای موفقیت
سرگرمی
نام:
ایمیل:
* نظر: