مجله خبری لحظه نما| اخبار روز، آشپزی، دکوراسیون، سبک زندگی
کد خبر: ۲۳۵۲۸
تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۰
تعداد بازدید: ۱۲۲۳
زردچوبه، دانه زیره، دانه گشنیز و پاپریکا را در تابه ای حاوی روغن کنجد تفت دهید تا عطرادویه ها به مشام برسد، سپس تابه را از روی حرارت بردارید تا خنک شود
فروش اسید فسفریک
هیولاهای مرموز
نرخ ارز
مواد لازم:
زردچوبه پودر شده: نصف قاشق چای خوری

دانه زيره (نيم کوب شده): نصف قاشق چای خوری

دانه گشنیز(نیم کوب شده): نصف قاشق چای خوری

پاپریکا (پودرشده): ۱ قاشق چای خوری

روغن کنجد: ۵۰ میلی لیتر

فیله مرغ (مکعبی خردشده) :۹۰۰ گرم

سیر (کوبیده شده): ٢ حبه

 سس رایته: طبق دستور داده شده

سالاد دلخواه: مقداری برای تزیین

طرز تهیه:
مجله خبری لحظه نما: ۱.زردچوبه، دانه زیره، دانه گشنیز و پاپریکا را در تابه ای حاوی روغن کنجد روی حرارت ملایم، تفت دهید تا عطرادویه ها به مشام برسد، سپس تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود. پس از خنک شدن، آن را در ظرفی در دار بریزید.

 ۲. فیله های مرغ را به همراه سایر به مخلوط بالا اضافه وزیر و رو کنید تا تکه های مرغ به مواد آغشته شوند سپس در ظرف را بگذارید و ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا تکه های مرغ کاملاً مزه دار شوند.

 ۳. در این فاصله، سسی رایته را آماده کنید. پس از این مدت، فیله های مرغ را از یخچالی خارج کرده و مواد مرینیت را از آن جدا کنید وبه سیخهای چوبی بکشید. تابه گریل را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود.

 ۴. سیخ های کباب را در تابه گریل بچینید و از هر طرف ۵ دقیقه گریل کنید. کباب چوبی بمبئی را با سس رایته اماده شده و سالاد دلخواه تزیین و سرو کنید.

سس رایته
۲ عدد خیار (مکعبی ریزخردشده)، یک قاشق سوپ خوری آبلیموترش تازه، ۲۰۰ گرم ماست، ۲ حبه سیر (کوبیده شده) و ۳۰ گرم برگ نعناع (پاک و خرد شده) را در ظرفی ریخته و مخلوط کنید، سپس آن را با مقداری نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده شده) مزه دار کنید.

در صورت تمایل، می توانید پیش از استفاده از سیخهای چوبی، انها را ۳۰ دقیقه، در ظرفی حاوی اب خیس کنید تا روی حرارت نسوزند.

کباب چوبی بمبئی
جدیدترین روش جوانسازی واژینال
سبک زندگی
کودک وبانوان
گردشگری
فناوری اطلاعات
سلامت
آشپزی
چهره ها
دکوراسیون
رازهای موفقیت
سرگرمی
نام:
ایمیل:
* نظر: