مجله خبری لحظه نما| اخبار روز، آشپزی، دکوراسیون، سبک زندگی
کد خبر: ۲۳۵۲۹
تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۳۹۵ - ۱۲:۳۰
تعداد بازدید: ۹۷۸
فیله گوسفند را بر خلاف تارهای عضلانی، به صورت ورقه های نازک برش دهید، به همراه سیر، آرد ذرت، سویا سس، روغن کنجد، سرکه سفید، عسل در ظرفی دردار بریزید
فروش اسید فسفریک
هیولاهای مرموز
نرخ ارز
مواد لازم:
فیله گوسفند: ۷۰۰ گرم

سیر (کوبیده شده): ۳ عدد

 آرد ذرت:۱ قاشق سوپ خوری

 سویا سس:۶۰ میلی لیتر

 روغن کنجد: ۲ قاشق چای خوری

سرکه سفید: ۲ قاشق سوپ خوری

 عسل: ۲ قاشق سوپ خوری

 دانه فلفل قرمز (کوبیده شده): یک چهارم قاشق چای خوری

 روغن مایع (مخصوص سرخ شدن): به مقدار لازم

 برگ کاهو: مقداری برای سرو

 پیازچه (حلقه ای خردشده): ۸ ساقه

روش تهیه:
مجله خبری لحظه نما: ۱.فیله گوسفند را بر خلاف تارهای عضلانی، به صورت ورقه های نازک برش دهید، سپس آنها را به همراه سیر، آرد ذرت، سویا سس، روغن کنجد، سرکه سفید، عسل و مقداری فلفل قرمز در ظرفی دردار بریزید و زیر و رو کنید تا فیله های گوسفند به مواد اغشته شوند سپس در ظرف را بگذارید و ۲۰ دقیقه در یخچالی قرار دهید تا کاملا مزه دار شوند.

۲. پس از این مدت، تابه را روی حرارت زیاد قرار دهید. مقداری روغن در تابه بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا داغ شود فیله های مزه دار شده را به همراه مواد مرینیت آن در تابه بریزید و تفت بدهید تا به  مدت ده دقیقه بپزند.

3. با برگ کاهو داخل ظرف های سرو را بپوشانید سپس بره مغولی را روی کاهو بریزید، پیازچه را روی آن بپاشید و سرو کنید.

بره مغولی برای مردانی که به آشپزی علاقه دارند
جدیدترین روش جوانسازی واژینال
سبک زندگی
کودک وبانوان
گردشگری
فناوری اطلاعات
سلامت
آشپزی
چهره ها
دکوراسیون
رازهای موفقیت
سرگرمی
نام:
ایمیل:
* نظر: