مجله خبری لحظه نما| اخبار روز، آشپزی، دکوراسیون، سبک زندگی
کد خبر: ۲۳۵۳۷
تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۰
تعداد بازدید: ۱۰۶۶
پیاز را در تابه حاوی روغن داغ، روی حرارت ملایم، تفت دهید تا طلایی شوند سپس میگو را به ان بیافزایید تا میگوها ۳ تا ۵ دقیقه بپزند و آب آن کاملاً کشیده شود
فروش اسید فسفریک
هیولاهای مرموز
نرخ ارز
مواد لازم:
 میگو (پاک شده):۶۰۰ گرم

نمک ودانه فلفل قرمز (کوبیده شده): به مقدار لازم

 پیاز (خلالی خردشده): ۳ عدد

 روغن مایع (مخصوص سرخ کردن) :به مقدار لازم

زردچوبه (پودرشده): ۱ قاشق چای خوری

 دانه گشنیز (پودرشده): ۲ قاشق چای خوری

 رب گوجه فرنگی " ۲ قاشق سوپ خوری

 مغزلیمو عمانی خشک: ۳ قاشق سوپ خوری

سیب زمینی (مکعبی خردشده) : ۲ عدد

 گشنیز (پاک و خردشده): مقداری برای تزیین

برای تهیه مغزلیمو عمانی خشک به عطاری ها مراجعه کنید.

روش تهیه:
مجله خبری لحظه نما: ۱.روی میگوها، مقداری نمک بپاشید و کنار بگذارید.

 ۲. پیاز را در تابه ای حاوی روغن داغ، روی حرارت ملایم، تفت دهید تا طلایی شوند سپس میگو را به ان بیافزایید تا میگوها ۳ تا ۵ دقیقه بپزند و آب آن کاملاً کشیده شود و به روغن بیافتد.

 ۳. زردچوبه را به همراه دانه گشنیز و مقداری فلفل قرمز به تابه حاوی میگو اضافه کنید و تفت دهید.

 ۴. رب گوجه فرنگی را در تابهای دیگر حاوی روغن داغ، روی حرارت ملایم، تفت دهید تا خوش رنگ شود سپس ان را به همراه مغزلیمو عمانی خشک و ۲۵۰ میلی لیتر آب به تابه حاوی میگو بیافزایید، حرارت را زیاد کرده تا جوش بیاید سپس حرارت را ملایم کنید و در تابه را بگذارید تا خوراک به مدت ۱۰ دقیقه بپزد و کاملاً جا بیافتد.

 ۵. در این فاصله، سیب زمینی را در تابه ای دیگر حاوی روغن داغ بریزید تا روی حرارت ملایم، سرخ شوند سپس آنها را از تا به خارج کرده و روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود. سیب زمینی سرخ شده را به تابه حاوی میگو بیافزایید و هم بزنید. خوراک را درظرف مورد نظر بریزید، روی ان مقداری گشنیز بپاشید و سرو کنید.

خوراک دوپیازه میگو عروس خوراک های دریایی
جدیدترین روش جوانسازی واژینال
سبک زندگی
کودک وبانوان
گردشگری
فناوری اطلاعات
سلامت
آشپزی
چهره ها
دکوراسیون
رازهای موفقیت
سرگرمی
نام:
ایمیل:
* نظر: