مجله خبری لحظه نما| اخبار روز، آشپزی، دکوراسیون، سبک زندگی
کد خبر: ۲۳۵۳۹
تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۰
تعداد بازدید: ۱۳۳۶
پیاز را در قابلمه ای حاوی مقداری روغن داغ، روی حرارت ملایم، تفت دهید تا نرم و شفاف شود سپس تکه های مرغ را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا آب مرغ کشیده نشود
فروش اسید فسفریک
هیولاهای مرموز
نرخ ارز
مواد لازم:
مرغ (بدون استخوان و مکعبی خردشده):۷۰۰ گرم
 
نمک ودانه فلفل سیاه (کوبیده شده): به مقدار لازم

 پیاز (نگینی خردشده):۱ عدد

 روغن مایع (مخصوص سرخ کردن): به مقدار لازم

 سیر (کوبیده شده):۳ حبه

 زردچوبه (پودرشده): ۲ قاشق چای خوری

 فلفل کبابی قرمز تند (نگینی خردشده): ۲ عدد

 گوجه فرنگی (پوره شده): ۴ عدد

 برنج: 3 پیمانه

روش تهیه:
مجله خبری لحظه نما:  ۱.تکه های مرغ را با مقداری نمک وفلفل سیاہ مزہ دار کنید.

 ۲. پیاز را در قابلمه ای حاوی مقداری روغن داغ، روی حرارت ملایم، تفت دهید تا نرم و شفاف شود سپس تکه های مرغ را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا آب مرغ کاملاً کشیده نشود.

 ۳. سیر، زردچوبه و فلفل کبابی را به قابلمه بیافزایید و تفت دهید سپس پوره گوجه فرنگی و مقداری فلفل سیاه به ان اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا تک ههای مرغ به مدت ۱۵ دقیقه بپزند

 ۴. آب روی برنج خیس شده را خالی کنید سپس ان را به همراه مقداری نمک به قابلمه بیافزایید و هم بزنید. ۵۰۰ میلی لیتر آب به قابلمه اضافه کرده و حرارت را زیاد کنید تا جوش بیاید و آب برنج کاملاً تبخیر شود سپس حرارت را ملایم کنید و در قابلمه را بگذارید تا برنج به مدت ۳۰ دقیقه، دم بکشد. پس از دم کشیدن، حواری مرغ را در ظرف مورد نظر بکشید و سرو کنید.

نکته:
در صورت تمایل، می توانید پلو را به صورت تک نفره سرو کنید؛ بدین ترتیب که کف و دیواره های کاسه های کوچک را با قلم موی مخصوص آشپزی به مقداری کره یا روغن مایع آغشته کنید سپس حواری را داخل آن بریزید و فشار دهید. ظرف مورد نظر را روی دهانه کاسه قرار دهید و پلو را در آن برگردانید و با تکه های مرغ آن را تزیین و سرو کنید

حواری مرغ خوراک قدیمی با طعم تند
جدیدترین روش جوانسازی واژینال
سبک زندگی
کودک وبانوان
گردشگری
فناوری اطلاعات
سلامت
آشپزی
چهره ها
دکوراسیون
رازهای موفقیت
سرگرمی
نام:
ایمیل:
* نظر: