آب روی برنج خیس شده را خالی کنید، آن را داخلی قابلمه ای حاوی اب جوش بریزید و ۱۰ تا ۱۴ دقیقه، روی حرارت زیاد قرار دهید تا آماده شود، سپس آبکش کنید.
مواد لازم:
برنج دانه کوتاه:۱ پیمانه
قارچ (ورقه ای خرد شده):۱۰۰ گرم
فلفل دلمه ای قرمز(خلالی خردشده) نصف عدد
نخود فرنگی (بلانچ شده): ۷۰ گرم
روغن مایع (مخصوص سرخ کردن): به مقدار لازم
پیازچه (حلقه ای خرد شده) :۴ ساقه
سیر(کوبیده شده) :۱ حبه
زنجبیل (پودرشده): یک چهارم قاشق چای خوری
سویا سس: ۲ قاشق سوپ خوری
فلفل قرمز (پودرشده): به مقدار لازم
سس فلفل قرمز: ۱ قاشق چای خوری
روش تهیه:
مجله خبری لحظه نما: ۱. آب روی برنج خیس شده را خالی کنید، آن را داخلی قابلمه ای حاوی اب جوش بریزید و ۱۰ تا ۱۴ دقیقه، روی حرارت زیاد قرار دهید تا اماده شود، سپس آبکش کنید.
۲. قارچ، فلفل دلمه ای، نخود فرنگی و هویج را در تابه حاوی روغن داغ، روی حرارت ملایم تفت دهید، سپس پیازچه، سیر و زنجبیل را به آن اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید
۳. برنج آبکش شده را به تابه بیافزایید و 2 تا 3 دقیقه مخلوط را تفت دهید، سپس سویا سس، فلفل قرمز و سس فلفل قرمز را به آن اضافه و مخلوط کنید. مخلوط برنج چینی را در ظرف مورد نظر بکشید و سرو کنید.
برنج دانه کوتاه:۱ پیمانه
قارچ (ورقه ای خرد شده):۱۰۰ گرم
فلفل دلمه ای قرمز(خلالی خردشده) نصف عدد
نخود فرنگی (بلانچ شده): ۷۰ گرم
روغن مایع (مخصوص سرخ کردن): به مقدار لازم
پیازچه (حلقه ای خرد شده) :۴ ساقه
سیر(کوبیده شده) :۱ حبه
زنجبیل (پودرشده): یک چهارم قاشق چای خوری
سویا سس: ۲ قاشق سوپ خوری
فلفل قرمز (پودرشده): به مقدار لازم
سس فلفل قرمز: ۱ قاشق چای خوری
روش تهیه:
مجله خبری لحظه نما: ۱. آب روی برنج خیس شده را خالی کنید، آن را داخلی قابلمه ای حاوی اب جوش بریزید و ۱۰ تا ۱۴ دقیقه، روی حرارت زیاد قرار دهید تا اماده شود، سپس آبکش کنید.
۲. قارچ، فلفل دلمه ای، نخود فرنگی و هویج را در تابه حاوی روغن داغ، روی حرارت ملایم تفت دهید، سپس پیازچه، سیر و زنجبیل را به آن اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید
۳. برنج آبکش شده را به تابه بیافزایید و 2 تا 3 دقیقه مخلوط را تفت دهید، سپس سویا سس، فلفل قرمز و سس فلفل قرمز را به آن اضافه و مخلوط کنید. مخلوط برنج چینی را در ظرف مورد نظر بکشید و سرو کنید.
آخرین اخبار

پر بیننده ترین

نظر شما