مجله خبری لحظه نما| اخبار روز، آشپزی، دکوراسیون، سبک زندگی
کد خبر: ۲۳۵۴۴
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۰
تعداد بازدید: ۱۱۶۱
آب روی برنج خیس شده را خالی کنید، آن را داخلی قابلمه ای حاوی اب جوش بریزید و ۱۰ تا ۱۴ دقیقه، روی حرارت زیاد قرار دهید تا آماده شود، سپس آبکش کنید.
فروش اسید فسفریک
هیولاهای مرموز
نرخ ارز
مواد لازم:
برنج دانه کوتاه:۱ پیمانه

قارچ (ورقه ای خرد شده):۱۰۰ گرم

 فلفل دلمه ای قرمز(خلالی خردشده) نصف عدد

 نخود فرنگی (بلانچ شده): ۷۰ گرم 

روغن مایع (مخصوص سرخ کردن): به مقدار لازم

 پیازچه (حلقه ای خرد شده) :۴ ساقه

 سیر(کوبیده شده) :۱ حبه

زنجبیل (پودرشده): یک چهارم قاشق چای خوری

 سویا سس: ۲ قاشق سوپ خوری

 فلفل قرمز (پودرشده): به مقدار لازم

 سس فلفل قرمز: ۱ قاشق چای خوری

روش تهیه:
مجله خبری لحظه نما: ۱. آب روی برنج خیس شده را خالی کنید، آن را داخلی قابلمه ای حاوی اب جوش بریزید و ۱۰ تا ۱۴ دقیقه، روی حرارت زیاد قرار دهید تا اماده شود، سپس آبکش کنید.
 
۲. قارچ، فلفل دلمه ای، نخود فرنگی و هویج را در تابه حاوی روغن داغ، روی حرارت ملایم تفت دهید، سپس پیازچه، سیر و زنجبیل را به آن اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید

 ۳. برنج آبکش شده را به تابه بیافزایید و 2 تا 3 دقیقه مخلوط را تفت دهید، سپس سویا سس، فلفل قرمز و سس فلفل قرمز را به آن اضافه و مخلوط کنید. مخلوط برنج چینی را در ظرف مورد نظر بکشید و سرو کنید.

وگن فراید رایس به سبک چینی
جدیدترین روش جوانسازی واژینال
سبک زندگی
کودک وبانوان
گردشگری
فناوری اطلاعات
سلامت
آشپزی
چهره ها
دکوراسیون
رازهای موفقیت
سرگرمی
نام:
ایمیل:
* نظر: