مجله خبری لحظه نما| اخبار روز، آشپزی، دکوراسیون، سبک زندگی
کد خبر: ۲۳۵۴۶
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۰
تعداد بازدید: ۱۲۵۴
آب روی لوبیای خیس شده را خالی کنید و آن را داخلی قابلمه ای حاوی مقداری اب جوش بریزید تا به مدت ۳ ساعت بپزد در اواسط پخت، مقداری نمک به آن بیافزایید و آبکش کنید
فروش اسید فسفریک
هیولاهای مرموز
نرخ ارز
مواد لازم:
لوبیا قرمز:۵۰ گرم

 نمک ودانه فلفل سیاه (کوبیده شده): به مقدار لازم

 پاستای فسیلی: ۱۰۰ گرم

 ماست کم چرب:۱۰۰ گرم

 سس مایونز: ۲ قاشق سوپ خوری

 فلفل قرمز تند (پودرشده): یک چهارم قاشق چای خوری

 آب لیموترش تازه: ۵۰ میلی لیتر

 سیر(کوبیده شده): ۲حبه

دانه ذرت (بخارپزشده) (۱۰۰ گرم )

 گوجه فرنگی مینیاتوری (چهارقاچ شده): ۱۲ عدد

 جعفری (پاک و خردشده):۲۰ گرم

 گشنیز (پاک و خردشده):۲۰ گرم

روش تهیه:
مجله خبری لحظه نما: ۱. آب روی لوبیای خیس شده را خالی کنید و آن را داخلی قابلمه ای حاوی مقداری اب جوش بریزید تا به مدت ۳ ساعت بپزد. در اواسط پخت، مقداری نمک به آن بیافزایید و آبکش کنید.

۲. پاستای فسیلی را داخل قابلمه ای حاوی آب در حال جوش و مقداری نمک بریزید تا به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بجوشد و مغز پخت شود، سپس آن را آبکش کنید.

 ۳. ماست، سس مایونز، فلفل قرمز، آب لیموترش تازه و سیر را در ظرفی بریزید وهم بزنید تا کاملا با یکدیگر مخلوط شوند، سپس مقداری نمک به آن اضافه و مخلوط کنید.

 ۴. پاستای آبکش شده، لوبیا قرمز پخته شده، ذرت، گوجه فرنگی، جعفری و گشنیز رابه مخلوط ماست بیافزایید وهم بزنید سپس سالاد را در ظرف مورد نظر بریزید و پس از سرد شدن، آن را سرو کنید.

در صورت تمایل، می توانید به جای دانه ذرت، از کنسرو ذرت(بدون آب) استفاده کنید

سالاد پاستای فسیلی
جدیدترین روش جوانسازی واژینال
سبک زندگی
کودک وبانوان
گردشگری
فناوری اطلاعات
سلامت
آشپزی
چهره ها
دکوراسیون
رازهای موفقیت
سرگرمی
نام:
ایمیل:
* نظر: