مجله خبری لحظه نما| اخبار روز، آشپزی، دکوراسیون، سبک زندگی
کد خبر: ۲۳۵۵۰
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۳۹۵ - ۱۲:۳۰
تعداد بازدید: ۴۶۲۲۰
نخود خیس و آبکش شده را در قابلمه ای حاوی مقداری آب بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا ۴ ساعت بپزد. در اواخر پخت، مقداری نمک به آن بیافزایید و آبکش کنید.
فروش اسید فسفریک
هیولاهای مرموز
نرخ ارز
مواد لازم:
نخود :۲۰۰ گرم

 نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده شده): به مقدار لازم

تخم مرغ (همزده شده): ۱ عدد

زردچوبه (پودرشده): ۱ قاشق چای خوری
 
 پودر سوخاری: ۳ قاشق سوپخوری

 سیر (کوبیده شده): ۲ حبه

 پیاز ( رنده و آب گرفته شده): ۱ عدد

 پیازچه (پاک و خردشده):۵ ساقه

 روغن مایع (مخصوص سرخ کردن): به مقدار لازم

 گوجه فرنگی (حلقه ای خردشده): تعدادی براى سرو

روش تهیه:
مجله خبری لحظه نما: ۱. نخود خیس و آبکش شده را در قابلمه ای حاوی مقداری آب بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا ۴ ساعت بپزد. در اواخر پخت، مقداری نمک به آن بیافزایید و آبکش کنید.

 ۲. نخود پخته شده را در ظرفی ریخته و با گوشت کوب دستی بکوبید تا کاملاً له شود. تخم مرغ، زردچوبه، پودر سوخاری، سیر، پیاز و پیازچه را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به آن اضافه ومخلوط کنید.

 ۳. از مخلوط، گلوله های کوچکی جدا کرده و به صورت گرد فرم دهید، سپس آنها را در تابهای حاوی روغن داغ، روی حرارت ملایم، از هر دو طرف سرخ کنید تا طلایی و مغز پخت شوند.

 ۴. شامی ها را به وسیله کفگیر سوراخ دار از تابه خارج کنید و روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. شامی پیازچه را در ظرف مورد نظر بچینید و به همراه حلقه های گوجه فرنگی و نان سرو کنید.

در صورت تمایل، می توانید به جای نخود پخته شده از کنسرو نخود (بدون آب) استفاده کنید.

شامی پیازچه، بیشتر درمانگراست تا خوشمزه
 حتماً شنیده اید که می گویند اگر فشار خون دارید پیازچه بخورید. قند خون خود را با پیازچه تعدیل کنید و خلاصه اگر از چربی خون رنج می برید کاهش انواع بد آن کمک کند. پس توصیه می شود افراد میانسال یا آنهایی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند از پیازچه بیشتر استفاده کنند.

شامی پیازچه روند پیری شما را کند می کند
جدیدترین روش جوانسازی واژینال
سبک زندگی
کودک وبانوان
گردشگری
فناوری اطلاعات
سلامت
آشپزی
چهره ها
دکوراسیون
رازهای موفقیت
سرگرمی
نام:
ایمیل:
* نظر: