مجله خبری لحظه نما| اخبار روز، آشپزی، دکوراسیون، سبک زندگی
کد خبر: ۲۳۵۵۷
تاریخ انتشار: ۲۴ تير ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۰
تعداد بازدید: ۴۶۰۶۷
کره را در دمای محیط قرار دهید تا نرم شود. شیر را در قابلمه ای کوچک روی حرارت ملایم قرار دهید تا ولرم شود (دقت کنید شیر خیلی گرم نشود).
فروش اسید فسفریک
هیولاهای مرموز
نرخ ارز
مواد لازم:
کره:۵۰ گرم

شیر:۱۰۰ میلی لیتر

 بسته خمیرمایه ترش: ۱ بسته

 پودردونات: ۱ بسته

 تخم مرغ: ۱ عدد

روغن مایع (مخصوص سرخ کردن): به مقدار لازم

 پودر قند: مقداری برای تزیین

مارمالاد توت فرنگی: به مقدار لازم

روش تهیه:
مجله خبری لحظه نما: ۱.کره را در دمای محیط قرار دهید تا نرم شود.

 ۲. شیر را در قابلمه ای کوچک روی حرارت ملایم قرار دهید تا ولرم شود (دقت کنید شیر خیلی گرم نشود).

 ۳. بسته خمیرمایه ترشی را به همراه نیمی از شیر در ظرفی ریخته و هم بزنید تا کاملا با یکدیگر مخلوط شوند.

 ۴. پودر دونات را در ظرفی ریخته سپس کره و تخم مرغ را به آن اضافه کنید. مخلوط شیر را به آن بیافزایید و با قاشق هم بزنید تا با یکدیگر مخلوط شوند.

۵. بقیه شیر را به تدریج به آن اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر نرمی حاصل شود سپس آن را با دست ورز دهید تا خمیر نرم و یکدستی به دست آید.

۶. خمیر حاصل را در ظرف چرب شدهای قرار دهید سپس روی ان را با سلفون و حوله کاغذی مرطوب بپوشانید و بگذارید ۱ تا ۲ ساعت در محل گرمی بماند تا حجم خمیر دوبرابر شود (در صورتی که خمیر دوبرابر نشد، آن را در فضای گرمتر قرار دهید).

 ۷. در اواسط این مدت، یک بار خمیر را به مدت ۳۰ ثانیه ورزدهید تا پف خمیر کم شود.

 ۸. خمیر آماده شده را باوردانه روی سطح آردپاشی شده به قطر نیم سانتی متر باز کنید سپس با کاتر۵ سانتی متری، آن را قالب بزنید.

 ۹. اضافات خمیر را مجدداً پهن کرده و قالب بزنید تا خمیر تمام شود.

۱۰. خمیرها را با فاصله از یکدیگر، روی سینی تا هر دو طرف به طور همزمان سرخ شوند. آردپاشی شده بچینید سپس روی آنها را با سلفون بپوشانید و بگذارید ۱۵ دقیقه بماند تا خمیر کمی حجیم شود.

 ۱۱. دونات ها را در تابه ای حاوی روغن داغ فراوان روی حرارت ملایم، سرخ کنید. در این مدت، دونات ها را زیر و رو کنید.

۱۲. پس از این مدت، دوناتها را از روغن خارج کرده، به وسیله نوک چاقو حفره ای ایجاد کنید و داخلی قیفا قنادی با سرماسوره مخصوص تزریق، مارمالاد توت فرنگی را پر کرده و در داخل برلینی را با مارمالاد پر کنید. برلینی را در ظرف مورد نظر قرار دهید روی یک طرف از آنها را به دلخواه پودر قند بپاشید و سرو کنید.

دونات برلینی با مارمالاد توت فرنگی
جدیدترین روش جوانسازی واژینال
سبک زندگی
کودک وبانوان
گردشگری
فناوری اطلاعات
سلامت
آشپزی
چهره ها
دکوراسیون
رازهای موفقیت
سرگرمی
نام:
ایمیل:
* نظر: