مجله خبری لحظه نما| اخبار روز، آشپزی، دکوراسیون، سبک زندگی
کد خبر: ۲۳۵۵۸
تاریخ انتشار: ۲۴ تير ۱۳۹۵ - ۱۲:۳۰
تعداد بازدید: ۲۵۷۷۸
آماده سازی مایه خمیرترش را با ۳ قاشق سوپخوری آب ولرم مخلوط کنید و بگذارید ۱۵ دقیقه بماند تا عمل بیاید.
فروش اسید فسفریک
هیولاهای مرموز
نرخ ارز
مواد لازم:
مایه خمیرترش: نصف قاشق چای خوری

 صمغ عربی : یک هشتم قاشق چای خوری

 شکر (نرم ودانه ریز): یک چهارم قاشق چای خوری

 آرد نول: ۳۰۰ گرم

 نمک: یک چهارم قاشق چای خوری

 کنجد سفید:۵۰ گرم

 شهد: طبق دستور داده شده

 تخم مرغ : ۱ عدد

 کره (ذوب شده): ۲ قاشق سوپ خوری

 روغن مایع: به مقدار لازم

 بیکینگ پودر: یک چهارم قاشق چای خوری

 دارچین (پودرشده): ۱ قاشق چای خوری

 بادیان رومی (پودرشده): یک چهارم قاشق چای خوری

 زعفران (پودرشده) : یک چهارم قاشق چای خوری

 کنجد سفید: مقداری برای تزیین

آماده سازی:
مجله خبری لحظه نما:آماده سازی مایه خمیرترش را با ۳ قاشق سوپخوری آب ولرم مخلوط کنید و بگذارید ۱۵ دقیقه بماند تا عمل بیاید. صمغ عربی را به همراه شکر در آسیاب برقی بریزید تا پودر شود.

 آرد نول و نمک را در ظرفی مخلوط و دوبار الک کنید.

 دانه های کنجد را در تابهای روی حرارت ملایم، تست کنید تا برشته شوند، سپس تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود. کنجدها را در غذاساز ریخته و پوره کنید، سپس آن را به مخلوط آرد بیافزایید و هم بزنید.

شهد را آماده کنید.

این شیرینی را می توانید در ظرف دربسته بریزید و تا یک ماه در دمای محیط نگهداری کنید.

روش تهیه:
۱. تخم مرغ، کره، ۲ قاشق سوپ خوری روغن مایع، مخلوط صمغ عربی، مایه خمیرترش عمل آمده، بیکینگ پودر، دارچین، بادیان رومی و زعفران را در ظرفی بریزید و هم بزنید تا کاملا با یکدیگر مخلوط شوند.

 ۲. مخلوط ارد را به مایه بالا بیافزایید و با دست به مدت ۱۰ دقیقه ورز دهید تا خمیر نرم و یکدستی به دست اید، سپس خمیر را در ظرفی قرار داده، روی ان را با سلفون بپوشانید و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در دمای محیط استراحت دهید.

۳. پس از این مدت، خمیر را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید، هر کدام را به صورت کاملاً نازک روی سطح کار باز کنید و به صورت مستطیل هایی با ابعاد ۸۶۱۰ سانتی متری با غلتک دالبرزن برش بزنید. داخل مستطیل های آماده شده برش هایی به قطر یک سانتی متر بزنید طوری که دو طرف خمیر قطع نشوند، سپس دو طرف خمیر را جمع کنید و به هم بچسبانید. از وسط، خمیر را باز کنید و خمیر را از حفره وسط آن رد کنید تا حالت برگ تابیده شده پیدا کند.

 ۴. بقیه خمیرها را نیز به همین ترتیب آماده کنید و در سینی فر بچینید و روی آن را با سلفون بپوشانید تا خشک نشوند. خمیرها را یکی یکی در قابلمه ای کوچک حاوی روغن داغ فراوان سرخ کنید تا طلایی رنگ شود (روغن جوش)، خمیرها را به وسیله کفگیر سوراخدار از قابلمه خارج کنید و روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود شباکیه آماده شده را داخل شهد آماده شده غوطه ور کنید و روی توری سیمی قرار دهید تا شهد اضافی آنها خارج شود، سپس روی آنها کنجد بپاشید و سرو کنید.

شهد:
شهد ۶۰۰ گرم عسل را در تابه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود (دقت کنید عسل نجوشد). ۲ قاشق سوپ خوری عرق بهار نارنج را به آن اضافه و مخلوط کنید، سپسش تابه را از روی حرارت بردارید

الشباکیه شیرینی مراکشی
جدیدترین روش جوانسازی واژینال
سبک زندگی
کودک وبانوان
گردشگری
فناوری اطلاعات
سلامت
آشپزی
چهره ها
دکوراسیون
رازهای موفقیت
سرگرمی
نام:
ایمیل:
* نظر: