مجله خبری لحظه نما| اخبار روز، آشپزی، دکوراسیون، سبک زندگی
کد خبر: ۲۳۵۹۶
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۰
تعداد بازدید: ۴۲۱۰۸
با استفاده از پوست کن، پوست سبز روی هندوانه را بگیرید و آن را به صورت خلال هایی به قطر یک سانتی متر برش بزنید.
فروش اسید فسفریک
هیولاهای مرموز
نرخ ارز
مواد لازم:
پوست هندوانه:۴۵۰ گرم

نمک: به مقدار لازم

سرکه سفید:۳۵۰ میلی لیتر

شکر: ۱۰۰ گرم

ادویه ترشی*: ۲ قاشق سوپ خوری

مرزه و ترخون (پاک شده): جمعاً ۵۰ گرم

* ادویه ترشی شامل:نصف قاشق چای خوری دانه گشنیز (پودرشده)، نصف قاشق چای خوری رازیانه (یودرشده)، یک چهارم قاشق چای خوری زیره سبز (پودرشده) و یک چهارم قاشق چای خوری زردچوبه (پودرشده) است

روش تهیه:
مجله خبری لحظه نما: ۱.با استفاده از پوست کن، پوست سبز روی هندوانه را بگیرید و آن را به صورت خلال هایی به قطر یک سانتی متر برش بزنید.

 ۲. ۷۵۰ میلی لیتر اب را به همراه ۳ قاشق سوپ خوری نمک در قابلمه ای روی حرارت ملایم بریزید تا جوش بیاید. پوست هندوانه را به آن اضافه کنیدوبگذارید ۵ دقیقه بجوشد سپس آن را بکش کنید.

۳. سرکه سفید، شکر، ادویه ترشی، مرزه و ترخون، ۲۵۰ میلی لیتر آب و یک قاشق چای خوری نمک را در قابلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد و شکر حل شود سپس  قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید 15 دقیقه بماند تا خنک شود. پوست هندوانه را داخل قابلمه بریزید و بگذارید به مدت ۳۰ دقیقه بماند تا با محیط هم دما شود.

4.ترشی را در شیشه استریل شده مخصوص ترشی بریزید و در آن را محکم ببندید تا جا بیفتد. ترشی پوست هندوانه پس از یک هفته آماده سرو است.

ترشی پوست هندوانه چاشنی خوش رنگ
جدیدترین روش جوانسازی واژینال
سبک زندگی
کودک وبانوان
گردشگری
فناوری اطلاعات
سلامت
آشپزی
چهره ها
دکوراسیون
رازهای موفقیت
سرگرمی
نام:
ایمیل:
* نظر: