مجله خبری لحظه نما| اخبار روز، آشپزی، دکوراسیون، سبک زندگی
کد خبر: ۲۳۵۹۸
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۰
تعداد بازدید: ۴۱۲۸۰
دانه های هندوانه را بگیرید و آن را به صورت درشت رنده کنید. گلاب و یک قاشق سوپ خوری آبلیموترش تازه به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً مزه دار شود. پ
فروش اسید فسفریک
هیولاهای مرموز
نرخ ارز
روش تهیه:
مجله خبری لحظه نما:دانه های ۴۵۰ گرم هندوانه را بگیرید و آن را به صورت درشت رنده کنید. ۳۰ میلی لیتر گلاب و یک قاشق سوپ خوری آبلیموترش تازه به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً مزه دار شود.

 پالوده هندوانه را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود. پس از این مدت، آن را از یخچال خارج کرده و در کاسه های مورد نظر سرو کنید.

پالوده هندوانه عصرانه ای خنک
جدیدترین روش جوانسازی واژینال
سبک زندگی
کودک وبانوان
گردشگری
فناوری اطلاعات
سلامت
آشپزی
چهره ها
دکوراسیون
رازهای موفقیت
سرگرمی
نام:
ایمیل:
* نظر: