مجله خبری لحظه نما| اخبار روز، آشپزی، دکوراسیون، سبک زندگی
کد خبر: ۲۳۵۹۹
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۰
تعداد بازدید: ۴۲۵۱۰
۶۰۰ گرم هندوانه (بدون تخم و مکعبی خردشده) را در دستگاه آبمیوه گیری بریزید تا ۵۰۰ میلی لیتر آب هندوانه حاصل شود.
فروش اسید فسفریک
هیولاهای مرموز
نرخ ارز
روش تهیه:
 مجله خبری لحظه نما:۶۰۰ گرم هندوانه (بدون تخم و مکعبی خردشده) را در دستگاه آبمیوه گیری بریزید تا ۵۰۰ میلی لیتر آب هندوانه حاصل شود. کف روی آب هندوانه را با قاشق جمع کنید و دور بریزید. یک پیمانه از اب هندوانه را در ظرفی بریزید سپس ۶ قاشق سوپ خوری پودر ژلاتین به آن بیافزایید و مخلوط کنید؛ بگذارید چند دقیقه بماند تا ژلاتین باز شود. بقیه آب هندوانه را به همراه ۱۰۰ میلی لیتر آب لیموترش تازه در قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا جوش بیاید سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و مخلوط ژلاتین را به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا یکدست شود. کمی از مخلوط را مزه کنید و در صورت نیاز، مقداری شکر به آن اضافه کنید. پاستیلی هندوانه را در قالبهای شکلات ریخته و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا سفت شود. پس از این مدت، قالب را از یخچال خارج کرده و پاستیل ها را از ان جدا کنید و در ظرف مورد نظر بچینید و سرو کنید.

هندوانه را حتماً در فصل تابستان بخورید
هر میوه ای را بهر فصلی ساخته اند، اما هندوانه را واقعاً باید در تابستان خورد چون میزان آنتی اکسیدان و ویتامین به ویژه ویتامین A در این فصل در حداکثر خود قرار دارد. همچنین ماده ای دارد که مواد زائد بدن (عرق) را به سرعت دفع کرده و دمای بدن را کاهش می دهد.

پاستیل هندوانه بچه ها را غافلگیر می کند
جدیدترین روش جوانسازی واژینال
سبک زندگی
کودک وبانوان
گردشگری
فناوری اطلاعات
سلامت
آشپزی
چهره ها
دکوراسیون
رازهای موفقیت
سرگرمی
نام:
ایمیل:
* نظر: