مجله خبری لحظه نما| اخبار روز، آشپزی، دکوراسیون، سبک زندگی
کد خبر: ۲۳۶۲۲
تاریخ انتشار: ۰۷ شهريور ۱۳۹۵ - ۲۳:۳۶
تعداد بازدید: ۲۰۱۵
سرخ کردن ماهی با روغن زیتون می تواند خواص غذایی ماهی را چند برابر کند.
فروش اسید فسفریک
هیولاهای مرموز
نرخ ارز

بهترین وسیله برای طبخ ماهی؛ مایکروفر یا اجاق گاز؟

سرخ کردن ماهی با روغن زیتون می تواند خواص غذایی ماهی را چند برابر کند

سیب سبز:بر اساس تحقیقاتی که دانشمندان اسپانیایی در دانشگاه پزشکی باسکیو انجام داده اند ماهی سرخ شده با روغن زیتون تصفیه شده و خام می تواند ماهی را به لحاظ میزان  امگا 3 تقویت و غنی تر کند. به گفته این گروه علمی ماهی سرخ شده در روغن زیتون فوق خام و آماده شده در مایکروفر، سالم ترین نوع پخت ماهی است . به گفته سرپرست این گروه تکنیک های سرخ کردن و آماده کردن ماهی استفاده می شود، می تواند تأثیر مستقیم بر ارزش غذایی ماهی داشته باشد.

مجله خبری لحظه نما:دکتر اکواریا یکی از متخصصانی که در این پروژه فعالیت داشته، می گوید: انتخاب روغن پخت و پز، به واسطه تأثیر بر الگوی لیپید موجود در ماهی بر ایجاد احتمالی ترکیبات سمی در روغن در طول سرخ کردن بسیار حائز اهمیت است و می تواند بر سلامت مواد خوراکی و انسان تأثیر بگذارد. برای انجام این تحقیق فیله ماهی خاردار اروپایی و ماهی سیم در تابه و در مایکروفر با استفاده از روغن زیتون فوق خام تصفیه نشده و روغن آفتابگردان تصفیه شده، سرخ شدند. طبق یافته های این مطالعه، در طول مدت سرخ شدن، نه تنها لیپیدهای ماهی به روغن سرخ کردنی منتقل شدند بلکه اجزای روغن نیز به فیله ماهی منتقل شدند.

جدیدترین روش جوانسازی واژینال
سبک زندگی
کودک وبانوان
گردشگری
فناوری اطلاعات
سلامت
آشپزی
چهره ها
دکوراسیون
رازهای موفقیت
سرگرمی
نام:
ایمیل:
* نظر: