مجله خبری لحظه نما| اخبار روز، آشپزی، دکوراسیون، سبک زندگی

مجله خبری لحظه نما| اخبار روز، آشپزی، دکوراسیون، سبک زندگی

ملون آیس تی چای گوارا برای میهمانی ها
ملون آیس تی چای گوارا برای میهمانی ها
ک قاشق سوپ خوری چای سیاه را به همراه یک لیتر آب جوش در قوری ید و به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت بخار آب جوش قرار دهید تا دم بکشد
۱۳۹۵/۰۴/۳۱     ۱۲:۰۰
موهيتو اسموتی نوشیدنی نعناع با طعم هندوانه
موهيتو اسموتی نوشیدنی نعناع با طعم هندوانه
هندوانه (مکعبی خرد شده) را به همراه چند قطعه یخ، یک قاشق سوپ خوری عرق نعناع، ۵۰ میلی لیتر آب لیموترش تازه و مقداری آب در مخلوط کن بریزید وهم بزنید
۱۳۹۵/۰۴/۳۱     ۱۱:۳۰
پاستیل هندوانه بچه ها را غافلگیر می کند
پاستیل هندوانه بچه ها را غافلگیر می کند
۶۰۰ گرم هندوانه (بدون تخم و مکعبی خردشده) را در دستگاه آبمیوه گیری بریزید تا ۵۰۰ میلی لیتر آب هندوانه حاصل شود.
۱۳۹۵/۰۴/۳۱     ۱۱:۰۰
پالوده هندوانه عصرانه ای خنک
پالوده هندوانه عصرانه ای خنک
دانه های هندوانه را بگیرید و آن را به صورت درشت رنده کنید. گلاب و یک قاشق سوپ خوری آبلیموترش تازه به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً مزه دار شود. پ
۱۳۹۵/۰۴/۳۱     ۱۰:۳۰
سوپ کالامایا سوپ سرد تایلندی
سوپ کالامایا سوپ سرد تایلندی
کالامایا (Kalamaya) سوپ سرد مخصوص تایلند است. این سوپ ترکیبی از میوه های تابستانی، ادویه ها و سبزیجات معطر است که تحمل گرما را برای تان آسان تر می کند.
۱۳۹۵/۰۴/۳۱     ۱۰:۰۰
ترشی پوست هندوانه چاشنی خوش رنگ
ترشی پوست هندوانه چاشنی خوش رنگ
با استفاده از پوست کن، پوست سبز روی هندوانه را بگیرید و آن را به صورت خلال هایی به قطر یک سانتی متر برش بزنید.
۱۳۹۵/۰۴/۳۱     ۰۹:۳۰
اسموتی تابستانی و خنک به شیوه هندی
اسموتی تابستانی و خنک به شیوه هندی
انبه را به همراه ماست، شیر، عسل، دارچین و هل در مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا کاملاً پوره شود.
۱۳۹۵/۰۴/۲۷     ۱۰:۳۰
الشباکیه شیرینی مراکشی
الشباکیه شیرینی مراکشی
آماده سازی مایه خمیرترش را با ۳ قاشق سوپخوری آب ولرم مخلوط کنید و بگذارید ۱۵ دقیقه بماند تا عمل بیاید.
۱۳۹۵/۰۴/۲۴     ۱۲:۳۰
دونات برلینی با مارمالاد توت فرنگی
دونات برلینی با مارمالاد توت فرنگی
کره را در دمای محیط قرار دهید تا نرم شود. شیر را در قابلمه ای کوچک روی حرارت ملایم قرار دهید تا ولرم شود (دقت کنید شیر خیلی گرم نشود).
۱۳۹۵/۰۴/۲۴     ۱۲:۰۰
شامی پیازچه روند پیری شما را کند می کند
شامی پیازچه روند پیری شما را کند می کند
نخود خیس و آبکش شده را در قابلمه ای حاوی مقداری آب بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا ۴ ساعت بپزد. در اواخر پخت، مقداری نمک به آن بیافزایید و آبکش کنید.
۱۳۹۵/۰۴/۲۳     ۱۲:۳۰
پنی نی گوجه فرنگی مانع کمبود کلسیم می شود
پنی نی گوجه فرنگی مانع کمبود کلسیم می شود
ابتدا سس گوجه فرنگی را آماده کنید. پنیر موتزارلا و پنیر پارمزان را در ظرفی ریخته و با یکدیگر مخلوط کنید
۱۳۹۵/۰۴/۲۳     ۱۱:۳۰
سالاد پاستای فسیلی
سالاد پاستای فسیلی
آب روی لوبیای خیس شده را خالی کنید و آن را داخلی قابلمه ای حاوی مقداری اب جوش بریزید تا به مدت ۳ ساعت بپزد در اواسط پخت، مقداری نمک به آن بیافزایید و آبکش کنید
۱۳۹۵/۰۴/۲۳     ۱۰:۳۰
وگن فراید رایس به سبک چینی
وگن فراید رایس به سبک چینی
آب روی برنج خیس شده را خالی کنید، آن را داخلی قابلمه ای حاوی اب جوش بریزید و ۱۰ تا ۱۴ دقیقه، روی حرارت زیاد قرار دهید تا آماده شود، سپس آبکش کنید.
۱۳۹۵/۰۴/۲۳     ۰۹:۳۰
کیک مهیاوه جالب ترین کیکی که می توانید بپزید
کیک مهیاوه جالب ترین کیکی که می توانید بپزید
شیر ولرم، مایه خمیرترش و شکر را در ظرفی بریزید و هم بزنید تا کاملا با یکدیگر مخلوط شوند سپس روی ظرف را با سلفون بپوشانید
۱۳۹۵/۰۴/۲۲     ۱۲:۳۰
حواری مرغ خوراک قدیمی با طعم تند
حواری مرغ خوراک قدیمی با طعم تند
پیاز را در قابلمه ای حاوی مقداری روغن داغ، روی حرارت ملایم، تفت دهید تا نرم و شفاف شود سپس تکه های مرغ را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا آب مرغ کشیده نشود
۱۳۹۵/۰۴/۲۲     ۱۱:۳۰
خوراک دوپیازه میگو عروس خوراک های دریایی
خوراک دوپیازه میگو عروس خوراک های دریایی
پیاز را در تابه حاوی روغن داغ، روی حرارت ملایم، تفت دهید تا طلایی شوند سپس میگو را به ان بیافزایید تا میگوها ۳ تا ۵ دقیقه بپزند و آب آن کاملاً کشیده شود
۱۳۹۵/۰۴/۲۲     ۱۰:۰۰
بره مغولی برای مردانی که به آشپزی علاقه دارند
بره مغولی برای مردانی که به آشپزی علاقه دارند
فیله گوسفند را بر خلاف تارهای عضلانی، به صورت ورقه های نازک برش دهید، به همراه سیر، آرد ذرت، سویا سس، روغن کنجد، سرکه سفید، عسل در ظرفی دردار بریزید
۱۳۹۵/۰۴/۲۱     ۱۲:۳۰
کباب چوبی بمبئی
کباب چوبی بمبئی
زردچوبه، دانه زیره، دانه گشنیز و پاپریکا را در تابه ای حاوی روغن کنجد تفت دهید تا عطرادویه ها به مشام برسد، سپس تابه را از روی حرارت بردارید تا خنک شود
۱۳۹۵/۰۴/۲۱     ۱۱:۰۰
املت قارچ مناسب دانشجویان
املت قارچ مناسب دانشجویان
پیاز را در تابه ای حاوی روغن داغ، روی حرارت تفت دهید تا نرم و شفاف شود، سپس قارچ را به این اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا آب قارچ کاملا کشیده شود.
۱۳۹۵/۰۴/۲۱     ۰۹:۳۰
شیشلیک آرژانتینی، کباب به سبک آمریکای جنوبی
شیشلیک آرژانتینی، کباب به سبک آمریکای جنوبی
برگ رزماری، سس خردل، سرکه سفید، روغن زیتون، مقداری نمک و فلفل سیاه را در ظرفی ریخته و با یکدیگر مخلوط کنید سپس دندہ گوسفندی را به آن اضافه و زیر و رو کنید
۱۳۹۵/۰۴/۲۰     ۱۱:۰۰
کباب فیله ایتالیایی
پیاز را رنده کنید، آب آن را بگیرید. آب پیاز، سرکه بالزامیک، سیر، سس باربیکیو، اورگانو، برگ بو، روغن زیتون، مقداری نمک و فلفل سیاه را در ظرفی ریخته و مخلوط کنید
۱۳۹۵/۰۴/۱۹     ۱۲:۳۰
کباب مرغ آناناسی
کباب مرغ آناناسی
ساق های مرغ را با مقداری نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید. فلفل دلمه ای،روغن زیتون و پیاز را در ظرفی ریخته و با یکدیگر مخلوط کنید
۱۳۹۵/۰۴/۱۹     ۱۱:۳۰
کباب مرغ به سبک یونانی
کباب مرغ به سبک یونانی
پیاز، سیر، دانه گشنیز، دانه زیره، آب لیموترش تازه، روغن زیتون، پوست لیموترش، سرکه سیب، اورگانو و جعفری را در ظرفی ریخته و با یکدیگر مخلوط کنید
۱۳۹۵/۰۴/۱۹     ۱۰:۳۰
کباب بال خردلی طعم متفاوت بال کبابی
کباب بال خردلی طعم متفاوت بال کبابی
روی پوست بالهای مرغ را با چاقو ۲ یا ۳ خط بیاندازید تا مواد مرینیت به راحتی به آن نفوذ کند.
۱۳۹۵/۰۴/۱۹     ۰۹:۳۰
سس باربیکیو زرد آلو
سس باربیکیو زرد آلو
۴۵۰ گرم زرد آلو (دونیم شده و بدون هسته) و یک قاشق سوپ خوری عسل را در ظرفی ریخته و با یکدیگر مخلوط کنید.
۱۳۹۵/۰۴/۱۷     ۱۲:۳۰
کوئه زادیلا سریع و آسان
کوئه زادیلا سریع و آسان
سینه بوقلمون را به همراه سس مایونز، سیر، زیره. گشنیز، آب لیمو ترش تازه و سس فلفل تند در ظرفی بریزید و زیر و روکنید تاسینه بوقلمون کاملا مزہ دار شود.
۱۳۹۵/۰۴/۱۷     ۱۲:۰۰
اشتباهات معمول هنگام استفاده از کباب پز گازی
اشتباهات معمول هنگام استفاده از کباب پز گازی
کار کردن با کباب پز زغالی حال و هوای خاصی را دارد اما باید قبول کرد هیچ چیز راحتی کباب پز گازی را نداشته و با رعایت چند نکته می توان از این کباب پز استفاده کرد
۱۳۹۵/۰۴/۱۷     ۱۱:۳۰
سس باربيکيو کلاسيک
سس باربيکيو کلاسيک
مخلوط را بگذارید روی حرارت بماند تا بجوشند و غلیظ شود، سپس آن را در غذاساز بریزید و هم بزنید تا کاملا پوره شود.
۱۳۹۵/۰۴/۱۷     ۱۰:۳۰
سس باربیکیو مانگو چیلی
سس باربیکیو مانگو چیلی
یک عدد پیاز نگینی خرد شده را در تابه ای حاوی مقداری روغن داغ روی حرارت ملایم نفت دهید تا نرم و شفاف شود
۱۳۹۵/۰۴/۱۷     ۱۰:۰۰
اشتباهات رایج هنگام کار کردن با کباب پز زغالی
اشتباهات رایج هنگام کار کردن با کباب پز زغالی
زمانی که تابستان گرم از راه می رسد، اولین چیزی که به ذهن خطور می کند این است که کباب پز خود را روشن کنید و حسابی دود راه بیاندازیم.
۱۳۹۵/۰۴/۱۷     ۰۹:۳۰
رول ترتیلای سبزیجات با مزه ای فراموش نشدنی
رول ترتیلای سبزیجات با مزه ای فراموش نشدنی
ابتدا نان ترتیلای گندمی را آماده کنید. پنیر خامه ای، سیر، خامه ترش و مقداری فلفل سیاه را در ظرفی بریزید و هم بزنید تا کاملا با یکدیگر مخلوط شوند.
۱۳۹۵/۰۴/۱۷     ۰۹:۰۰
چیکن کرپ رول
چیکن کرپ رول
کرپ را آماده کنید. سینه مرغ را همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و ادویه کاری در ظرفی بریزید و تا کاملاً مزه دار شوند، سپس آنها را در ظرفی حاوی نشاسته ندرت بغلتانید.
۱۳۹۵/۰۴/۱۵     ۱۲:۳۰
تاکوی مکزیکی آشپزی به سبک آمریکای جنوبی
تاکوی مکزیکی آشپزی به سبک آمریکای جنوبی
سیر را در تابه ای حاوی روغن ذرت روی حرارت ملایم، تفت دهید سپس گوشت را به ان اضافه کرده و تفت دهید. در حین این کار، گوشت را با پشت قاشق چوبی از هم باز کنید.
۱۳۹۵/۰۴/۱۵     ۱۰:۳۰
گیوزا پیراشکی ژاپنی
گیوزا پیراشکی ژاپنی
گیوزا نوعی دامپلینگ ژاپنی است که در آن گوشت یا سبزیجات در لایه ای از خمیر نازک پیچیده می شوند و ظاهری شبیه به پیراشکی های کوچک پیدا می کنند.
۱۳۹۵/۰۴/۱۴     ۱۲:۳۰
ریگاتونی میان پر پاستا با طعم ریحان و پنیرگودا
ریگاتونی میان پر پاستا با طعم ریحان و پنیرگودا
پاستا را در قابلمه ای حاوی مقداری آب جوش ونمک بریزید تا ۱۵ دقیقه بپزد سپس ابکشی کنید.
۱۳۹۵/۰۴/۱۴     ۱۱:۳۰
کوفته چوبی مرغ سفره شما را رنگین می کند
کوفته چوبی مرغ سفره شما را رنگین می کند
سینه مرغ را همراه پیاز، مغزنان باگت، مقداری نمک و فلفل سیاه در ظرفی بریزید و ورز دهید سپس تخم مرغ، گشنیز، زیره و فلفل قرمز را به ان بیافزایید و مجددا ورز دهید
۱۳۹۵/۰۴/۱۴     ۱۰:۳۰
جوجه نارگیلی تجربه مزه متفاوت
جوجه نارگیلی تجربه مزه متفاوت
نشاسته ذرت، مقداری نمک و فلفل سیاه را در ظرفی بریزید و هم بزنید تا کاملا با یکدیگر مخلوط شوند سپس تکه های مرغ را در ان بغلتانید.
۱۳۹۵/۰۴/۱۴     ۰۹:۳۰
کتلت سبزیجات کاری برای گیاهخواران
کتلت سبزیجات کاری برای گیاهخواران
کدو و هویج را در ظرفی بریزید سپس مقداری نمک روی آنها بپاشید و هم بزنید تا کاملا مزهدار شوند. سبزیجات را فشار دهید تا اب اضافی انها خارج شود.
۱۳۹۵/۰۴/۱۳     ۱۱:۳۰
جامبو شل پنیری با ظاهری شبیه صدف
جامبو شل پنیری با ظاهری شبیه صدف
جامبو شل را در قابلمه ای حاوی آب جوش و مقداری نمک، روی حرارت زیاد بریزید تا به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بجوشد و نرم شود سپس آبکشی کنید.
۱۳۹۵/۰۴/۱۳     ۱۰:۳۰
صفحه  از ۴۲