مجله خبری لحظه نما| اخبار روز، آشپزی، دکوراسیون، سبک زندگی
ایرانی
شامی پیازچه روند پیری شما را کند می کند
شامی پیازچه روند پیری شما را کند می کند
نخود خیس و آبکش شده را در قابلمه ای حاوی مقداری آب بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا ۴ ساعت بپزد. در اواخر پخت، مقداری نمک به آن بیافزایید و آبکش کنید.
۱۳۹۵/۰۴/۲۳    ۱۲:۳۰
حواری مرغ خوراک قدیمی با طعم تند
حواری مرغ خوراک قدیمی با طعم تند
پیاز را در قابلمه ای حاوی مقداری روغن داغ، روی حرارت ملایم، تفت دهید تا نرم و شفاف شود سپس تکه های مرغ را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا آب مرغ کشیده نشود
۱۳۹۵/۰۴/۲۲    ۱۱:۳۰
خوراک دوپیازه میگو عروس خوراک های دریایی
خوراک دوپیازه میگو عروس خوراک های دریایی
پیاز را در تابه حاوی روغن داغ، روی حرارت ملایم، تفت دهید تا طلایی شوند سپس میگو را به ان بیافزایید تا میگوها ۳ تا ۵ دقیقه بپزند و آب آن کاملاً کشیده شود
۱۳۹۵/۰۴/۲۲    ۱۰:۰۰
کباب بال خردلی طعم متفاوت بال کبابی
کباب بال خردلی طعم متفاوت بال کبابی
روی پوست بالهای مرغ را با چاقو ۲ یا ۳ خط بیاندازید تا مواد مرینیت به راحتی به آن نفوذ کند.
۱۳۹۵/۰۴/۱۹    ۰۹:۳۰
اشتباهات معمول هنگام استفاده از کباب پز گازی
اشتباهات معمول هنگام استفاده از کباب پز گازی
کار کردن با کباب پز زغالی حال و هوای خاصی را دارد اما باید قبول کرد هیچ چیز راحتی کباب پز گازی را نداشته و با رعایت چند نکته می توان از این کباب پز استفاده کرد
۱۳۹۵/۰۴/۱۷    ۱۱:۳۰
اشتباهات رایج هنگام کار کردن با کباب پز زغالی
اشتباهات رایج هنگام کار کردن با کباب پز زغالی
زمانی که تابستان گرم از راه می رسد، اولین چیزی که به ذهن خطور می کند این است که کباب پز خود را روشن کنید و حسابی دود راه بیاندازیم.
۱۳۹۵/۰۴/۱۷    ۰۹:۳۰
صفحه  از ۶۲