مجله خبری لحظه نما| اخبار روز، آشپزی، دکوراسیون، سبک زندگی
فرنگی
پاستیل هندوانه بچه ها را غافلگیر می کند
پاستیل هندوانه بچه ها را غافلگیر می کند
۶۰۰ گرم هندوانه (بدون تخم و مکعبی خردشده) را در دستگاه آبمیوه گیری بریزید تا ۵۰۰ میلی لیتر آب هندوانه حاصل شود.
۱۳۹۵/۰۴/۳۱    ۱۱:۰۰
سوپ کالامایا سوپ سرد تایلندی
سوپ کالامایا سوپ سرد تایلندی
کالامایا (Kalamaya) سوپ سرد مخصوص تایلند است. این سوپ ترکیبی از میوه های تابستانی، ادویه ها و سبزیجات معطر است که تحمل گرما را برای تان آسان تر می کند.
۱۳۹۵/۰۴/۳۱    ۱۰:۰۰
ترشی پوست هندوانه چاشنی خوش رنگ
ترشی پوست هندوانه چاشنی خوش رنگ
با استفاده از پوست کن، پوست سبز روی هندوانه را بگیرید و آن را به صورت خلال هایی به قطر یک سانتی متر برش بزنید.
۱۳۹۵/۰۴/۳۱    ۰۹:۳۰
پنی نی گوجه فرنگی مانع کمبود کلسیم می شود
پنی نی گوجه فرنگی مانع کمبود کلسیم می شود
ابتدا سس گوجه فرنگی را آماده کنید. پنیر موتزارلا و پنیر پارمزان را در ظرفی ریخته و با یکدیگر مخلوط کنید
۱۳۹۵/۰۴/۲۳    ۱۱:۳۰
سالاد پاستای فسیلی
سالاد پاستای فسیلی
آب روی لوبیای خیس شده را خالی کنید و آن را داخلی قابلمه ای حاوی مقداری اب جوش بریزید تا به مدت ۳ ساعت بپزد در اواسط پخت، مقداری نمک به آن بیافزایید و آبکش کنید
۱۳۹۵/۰۴/۲۳    ۱۰:۳۰
وگن فراید رایس به سبک چینی
وگن فراید رایس به سبک چینی
آب روی برنج خیس شده را خالی کنید، آن را داخلی قابلمه ای حاوی اب جوش بریزید و ۱۰ تا ۱۴ دقیقه، روی حرارت زیاد قرار دهید تا آماده شود، سپس آبکش کنید.
۱۳۹۵/۰۴/۲۳    ۰۹:۳۰
صفحه  از ۱۸۷