مجله خبری لحظه نما| اخبار روز، آشپزی، دکوراسیون، سبک زندگی
دسر
ملون آیس تی چای گوارا برای میهمانی ها
ملون آیس تی چای گوارا برای میهمانی ها
ک قاشق سوپ خوری چای سیاه را به همراه یک لیتر آب جوش در قوری ید و به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت بخار آب جوش قرار دهید تا دم بکشد
۱۳۹۵/۰۴/۳۱    ۱۲:۰۰
موهيتو اسموتی نوشیدنی نعناع با طعم هندوانه
موهيتو اسموتی نوشیدنی نعناع با طعم هندوانه
هندوانه (مکعبی خرد شده) را به همراه چند قطعه یخ، یک قاشق سوپ خوری عرق نعناع، ۵۰ میلی لیتر آب لیموترش تازه و مقداری آب در مخلوط کن بریزید وهم بزنید
۱۳۹۵/۰۴/۳۱    ۱۱:۳۰
پالوده هندوانه عصرانه ای خنک
پالوده هندوانه عصرانه ای خنک
دانه های هندوانه را بگیرید و آن را به صورت درشت رنده کنید. گلاب و یک قاشق سوپ خوری آبلیموترش تازه به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً مزه دار شود. پ
۱۳۹۵/۰۴/۳۱    ۱۰:۳۰
اسموتی تابستانی و خنک به شیوه هندی
اسموتی تابستانی و خنک به شیوه هندی
انبه را به همراه ماست، شیر، عسل، دارچین و هل در مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا کاملاً پوره شود.
۱۳۹۵/۰۴/۲۷    ۱۰:۳۰
الشباکیه شیرینی مراکشی
الشباکیه شیرینی مراکشی
آماده سازی مایه خمیرترش را با ۳ قاشق سوپخوری آب ولرم مخلوط کنید و بگذارید ۱۵ دقیقه بماند تا عمل بیاید.
۱۳۹۵/۰۴/۲۴    ۱۲:۳۰
دونات برلینی با مارمالاد توت فرنگی
دونات برلینی با مارمالاد توت فرنگی
کره را در دمای محیط قرار دهید تا نرم شود. شیر را در قابلمه ای کوچک روی حرارت ملایم قرار دهید تا ولرم شود (دقت کنید شیر خیلی گرم نشود).
۱۳۹۵/۰۴/۲۴    ۱۲:۰۰
صفحه  از ۲۱